PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att våra lärare trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet! Vi vill bidra på bästa sätt genom att hjälpa de skolor som snabbt behöver rätt kompetens vid rätt tidpunkt.

För oss är organisationen en viktig del av bemanning. Vi administrerar alla bokningar via ett digitalt system med en tillhörande App där du som bemanningslärare tidrapporterar och ser dina arbetspass. Vi har alltid för målsättning att hitta jobb till våra lärare i närliggande områden, men uppskattar och kompenserar också dig som kan tänka dig att resa lite längre.

Välkommen till PersonalExpressen om du tycker att internutbildningar, stor individuell frihet och ett inspirerande jobb låter som något för dig!

Vi ser fram emot att träffas!

Vill du ha världens roligaste jobb? Sök tjänsten som förskolevikarie!

Stockholm
Final application date 2019-04-30

På PersonalExpressen är vi alltid på jakt efter dig som vill bli framtidens förskolevikarie på både kort- och långtidsuppdrag! Det är ett oerhört viktigt arbete och hos oss kommer du alltid att få det stöd du behöver av våra kompetenta medarbetare för att du både ska kunna klara dina arbetsuppgifter, men samtidigt utvecklas på det personliga planet och trivas med ditt arbete och allt vad det innebär.

Just nu söker vi efter arbetsvilliga och duktiga förskolevikarier som kan kliva in och hjälpa till vid akuta behov hos våra samarbetsförskolor i Stockholm. Tjänsten innebär i sin korthet att du blir anställd hos oss på PersonalExpressen och sedan uthyrd som förskolevikarie till olika förskolor i Stockholm. Som anställd på PersonalExpressen får du möjligheten att jobba på olika arbetsplatser för att se var du själv trivs som bäst.

Vi erbjuder moderna tekniska lösningar, allt för att vara en attraktiv arbetsplats där du som anställd står i fokus. Med vår app kan du enkelt tidrapportera och på samma plats se alla dina arbetspass. Du kan välja mellan att arbeta timmar eller önska att få en fast arbetsplats under en fast uppdragstid på heltid eller deltid.

Vi är specialister på personallösningar till förskolor som annars har svårt att tillsätta personal. Det kan till exempel handla om förskolor en bit utanför de stora tätorterna. I sådana fall kan vi erbjuda både bil, reseersättning samt eventuell tjänstebostad till dig som vill arbeta som förskolevikarie under längre perioder ute hos våra kunder - allt för att möjliggöra en tillsättning.

Sök redan idag – vi ser fram emot ett långt och spännande samarbete tillsammans med dig!
Contact details
Employer PersonalExpressen AB
Workplace Stockholm
Contact Rasmus Östlund, Affärsområdeschef Skola, rasmus.ostlund@personalexpressen.se, 0701651100
Terms
Job Title Förskolevikarie
Type of employment Extra / per hour
Length Permanent employment
Working hours Various
Wage conditions Fixed
Application
Final application date 2019-04-30
Date of publication 2019-02-11

Know someone who is suitable for this job? Tell them!