Lynxeye grundades 1999 av tidigare Procter & Gamble-anställda Christian Ihre och Johan Ekelin. Strax efter anslöt Richard Törnblom från McKinsey & Co sig till duon. Grundarnas vision var att hjälpa varumärken göra framsteg genom att uppdaga fundamentala insikter om människorna de finns till för. Målet var att få företag att utvecklas snabbare genom att skapa mer meningsfulla varumärken och erbjudanden för människor såväl som för företag, organisationer och samhället.

Idag är Lynxeye en global byrå med fokus på varumärken. Vi har kunder över hela världen och kontor i Stockholm, London och Singapore. Vi finns till för att skapa meningsfull utveckling. Läs mer om Lynxeye via http://www.lynxeye.com/sv/

HR-konsult till Lynxeye!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-09-30

Har du ett brinnande intresse för personalfrågor och HR? Vill du arbeta på ett exklusivt managementbolag med personalen som den viktigaste tillgången? Trivs du i en bred roll med insyn i flera olika relaterade processer? Då kan uppdraget hos Lynxeye vara precis rätt utmaning för dig!


Novare Professionals söker nu efter en professionell HR-konsult till innovativa managementkonsultbolaget Lynxeye i centrala Stockholm. Här arbetar du nära ett engagerat team av managementkonsulter inom varumärkesfrågor i trendiga och välgenomtänkta lokaler på en attraktiv adress. Du kommer att ansvara för allt ifrån att besvara HR-relaterade frågor, att sköta HR-administration, genomföra medarbetarundersökningar, schemauppföljning av konsulter och rekrytering till proaktivt varumärkesarbete (ex. arbetsmarknadsdagar och event).

En stor del av vardagen kommer att bestå av att stötta cheferna i arbetsrättsliga frågor och att administrera underlag vid exempelvis anställningar, utvecklingssamtal, löneunderlag och likvärdigt. Men utifrån att rollen är bred finns det även utrymme för kreativitet inom ramen för det behov som Lynxeye har.


ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till den här rollen söker vi dig som har ett genuint intresse för hjärtat i HR – att vara ett stöd för bolaget och organisationens bästa. Då rollen är bred och innehåller flera olika delar av HR-spektrat är det viktigt att du som person är flexibel och nyfiken på att arbeta brett med ett helhetsperspektiv. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med HR hos ett mindre bolag så kommer du att känna igen dig i rollen.

Som person är du en do:er som ser till att saker blir gjorda samtidigt som du värnar om relationerna runt om dig. Du har lätt för att arbeta organiserat vilket underlättar ditt arbete i en stödjande roll. Vidare har du en förmåga att säkerställa deadlines och ligga på där det behövs för bolagets bästa.

 

ÖVRIG INFORMATION

Start: Oktober/November 2018

Uppdragslängd: 6 månader, visstidsanställning.

Placering: Stockholm, Sergels torg

 

Notera att uppdraget är ett konsultuppdrag via Novare Professionals. Du kommer därför att anställas via Novare och arbeta hos Lynxeye. Rekryteringsprocessen i sin helhet hanteras av Novare och det är Lynxeyes önskemål att alla frågor runt processen riktas direkt till Novare.
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Villkor
Yrkestitel HR-konsult
Anställningsform Visstid
Varaktighet 3-6 månader
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-09-30
Annonsen publicerades 2018-09-14

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!