www.novareprofessionals.se

Förvaltningschefsassistent till spännande uppdrag!

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-06-24

Brinner du för administration och service? Har du hög integritet, är strukturerad och proaktiv i ditt arbete? Vill du arbeta som Förvaltningschefens högra hand och ha ett stort administrativ ansvar? Då kan det här vara rollen för dig som förvaltningschefsassistent på en större myndighet i centrala Stockholm.


OM ROLLEN

I uppdraget som förvaltningschefsassistent kommer du främst att ansvara för att förvaltningschefens vardag koordineras på bästa möjliga sätt i allt ifrån administration och mötesbokningar till kontorsservice och löpande ad-hoc behov. Du kommer att hantera och bidra till utveckling av det administrativa stödet till Förvaltningschefen samt det övergripande administrativa arbetet i verksamheten. 

I rollen kommer du bland annat att stötta i:

· Administration av Förvaltningschefens beslutshantering
· Ekonomiadministration
· Reseadministration
· Frågor kopplade besöksverksamheten
· Bokning av resor och konferenslokaler
· Förbereda och arrangera interna och externa möten
· Kontorsservice

Uppdraget är en del av Novare Professionals personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Novare Professionals och arbeta som konsult hos vår kund. Kunden har inledningsvis ett behov av stöd i fem månader men ser därutöver ett löpande behov som kan leda till förlängning av uppdraget.

VEM SÖKER VI

Vi söker dig som har gymnasiekompetens och gärna tidigare erfarenhet av rollen som Chefsassistent. Du är en administratör ut till fingerspetsarna, har god systemvana och behärskar de vanliga Officeprogrammen. Därtill har du mycket goda kunskaper i att uttrycka dig i tal och skrift, även på engelska.

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är lyhörd, har hög integritet, god anpassningsförmåga och hög arbetskapacitet. Det är också viktigt att du är serviceminded, självständig, flexibel, strukturerad och har god framförhållning i arbetet.


TIDSPLAN OCH OMFATTNING

Start: Juni 2018
Slut: November 2018, med goda möjligheter till förlängning
Omfattning: Heltid


ÖVRIGT

Är det här nästa utmaning för dig? Då rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Vid frågor om tjänsten, kontakta joakim.groth@novare.se. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail.
Kontakt
Arbetsgivare Novare Professionals
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Anna Liljegren, Talent Manager, Anna.liljegren@novare.se
Villkor
Yrkestitel Förvaltningschefsassistent
Anställningsform Visstid
Varaktighet 3-6 månader
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-06-24
Annonsen publicerades 2018-06-13

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!