Bestseller är ett privat, familjeägt företag som grundades i Danmark år 1975. Bestseller designar och säljer kläder och accessoarer för män och kvinnor, barn och tonåringar. Första butiken öppnades 1975. Idag har Bestseller cirka 3000 butiker och 15.000 grossister i 43 länder.
Bestseller Retail Sverige AB är ett retailbolag inom Bestsellerkoncernen som är verksamt i Sverige, där vi äger och driver butiker under de välkända märkena VERO MODA, JACK & JONES och VILA. Idag har vi ca 100 butiker. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna där vi sitter i vackra miljöer precis vid vattnet i Frösundavik med närhet till Hagaparken.

MODEFÖRETAGET BESTSELLER REKRYTERAR LÖNEADMINISTRATÖR

Stockholm
Sista ansökningsdag 2018-04-10

Arbetsuppgifter
Som löneadministratör hos oss kommer du ha ett nära samarbete med våra modebutiker. Du ansvarar självständigt för dina distrikt med att utföra det dagliga arbetet med administration av löner. Det innefattar bland annat att bearbeta, administrera, rapportera samt utbetala löner för såväl kollektivanställda som tjänstemän. I rollen ingår det också att svara på frågor från anställda samt vara ett bollplank gentemot chefsledet i lönerelaterade ärenden. Andra arbetsuppgifter som ingår är bokföring, bonusberäkningar, kontoavstämningar, statistik, rapportframställning, frånvarohantering samt övrig personaladministration.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av brett löneadministrativt arbete och innehar goda kunskaper kring alla delar i löneprocessen. Du har god systemförståelse och intresse av att lära dig nya system. Det är meriterande om du har arbetat i lönesystemet Agda PS men det är inget krav. Har du även erfarenhet av detaljhandelsavtalen och bokföring ses det som ett plus.
För att trivas hos oss ska du tycka om att arbeta i en miljö som ständigt utvecklas och har ett högt tempo. Du drivs också av att vara med och utveckla genom att se möjligheter och lösa problem. Som person är du ansvarstagande, strukturerad, kommunikativ och öppen. Du har fallenhet för att ge god service, samarbeta med andra och skapa förtroende. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och din förmåga att vara en bra lagspelare.

Vi erbjuder
Du erbjuds en utvecklande, spännande och meriterande tjänst i ett internationellt bolag som har etablerade varumärken och starka produkter. Din anställning är på Bestseller Retail Sverige AB och tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Solna där vi sitter i vackra miljöer precis vid vattnet i Frösundavik med närhet till Hagaparken.

Anställningsform
Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde i juni 2018 och sträcker sig t.o.m. augusti/september 2019.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Ponto Rekrytering och Bemanning. Du är välkommen att söka tjänsten vi deras hemsida www.ponto.nu. Kontakta gärna ansvarig Jens Linde, jens.linde@ponto.nu alt 072-505 82 22 om du har frågor om tjänsten. Urval kommer att ske löpande och tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt.
Ponto är ett ledande företag inom bemanning och rekrytering. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas.
Vi är bäst för dig!
#Nr1avtryckenergibryrossom
Kontakt
Uppdragsgivare Ponto AB
Arbetsort Stockholm
Kontaktperson Jens Linde, jens.linde@ponto.nu, 072-5058222
Villkor
Yrkestitel Löneadministratör
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-04-10
Annonsen publicerades 2018-03-13

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!