Jämtlands Travsällskap har en lång historia med starka band till travsportens ursprung. Synergin av ideella krafter, tradition och goda erfarenheter av att arrangera stora tävlingar och evenemang är ett signum. Hästens betydande roll i länets kulturmiljö och historia är ett arv som Östersundstravet ska vårda och utveckla vidare. Vi ska med stort fokus och med kraft stärka hästägandet i regionen och vi ska skapa och utveckla evenemang som främjar både varm- och kallblodsrasen. Flera hästägare, flera hästar och flera aktiva bidrar alla till vår positiva tillväxt. 

Vi erbjuder ett stimulerande arbete att växa och utvecklas i, hos oss möter du en mycket spännande bransch!

Driven Sportsamordnare till Östersundstravet

Östersund
Sista ansökningsdag 2017-09-01

Östersundstravet söker:
Östersundstravet söker dig med öppet sinne samt känsla för struktur och ordning.
I din roll som koordinator kommer du att ingå i ett team där prestigelöshet genomsyrar det vardagliga arbetet. En kombination av att vara verksam direkt i häst- och stallmiljö men också att sköta administrativa uppgifter. Du ska ha förmågan att vara flexibel och kunna samarbeta med många olika aktörer både internt och externt.

Du ska värdesätta gruppens roll i ett litet företag, där drivkraften ska vara att arbeta tillsammans för att utveckla och driva travet framåt, även om det innebär att gå utanför ordinarie arbetsbeskrivning. Vi värderar flexibilitet och rätt personlighet.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att utveckla och stärka häst- och hästägarrekrytering, ansvara för värdskapet på stallbacken att koordinera anläggningsfrågor samt ansvara för funktionärer. Du kommer även att samarbeta tillsammans med travskolan- och ponnytravklubben. En viktig del är din förmåga att inspirera våra barn- och ungdomar, samt skapa utveckling och samordna evenemang och ansvara för kontakten med våra hyresgäster.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen ser vi att du är bra på att samordning mellan olika aktörer. Du har erfarenhet av hästnäring och gärna inom travsporten. En stor fördel är om du har erfarenhet från andra travbanor. Du bör vara en inspirerande, nyskapande och optimistisk person.
Kontakt
Arbetsgivare Min Byrå
Arbetsort Östersund
Kontaktperson Jessica Flodin, Rekryteringskonsult, jessica@min-byra.se, 063-140481
Villkor
Yrkestitel Sportsamordnare 50-75 %
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Deltid
Lönevillkor Fast
Körkort Personbil
Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-09-01
Annonsen publicerades 2017-06-30

Vet du någon som passar för jobbet? Berätta för dem!