Frågor & Svar
På sidan för inloggning hittar du en "Glömt lösenord-länk". Klicka på denna och följ vidare anvisningar.
Försäkra dig först om att du har fyllt i rätt användarnamn och lösenord. Kan du ändå inte logga in prova att återställa ditt lösenord (Se "Glömt lösenord"). Om detta också misslyckas använd support-formuläret och beskriv utförligt ditt problem.
Vänligen kontakta aktuell arbetsgivare för att få mer information om aktuell tjänst/platsannons. Recruto är endast en systemleverantör och kan endast svara på frågor av teknisk karaktär (tex om du har problem att logga in eller bifoga filer). Om det inte finns några kontaktuppgifter till rekryterande part i annonsen kan Recruto heller inte få fram dessa uppgifter. I dessa fall hänvisar vi därför till att ni själva söker på internet för att hitta kontaktuppgifter arbetsgivaren.
Du kan bifoga filer/dokument som väger max 2 megabyte (2048 kilobyte). Om din bifoga fil är för stor behöver du göra den mindre. Ofta är det bilder/foton som gör din fil för stor. Ta bort bild/foto från ditt CV och prova sedan att ladda upp på nytt. Är din fil i ett PDF-format kan du välja att komprimera den. Du kan också använda dig av en webbtjänst (exempelvis http://smallpdf.com) för att göra din fil mindre.
Vänligen kontakta aktuell arbetsgivare angående status på din ansökan. Recrutos personal kan endast svara på frågor av teknisk karaktär (tex om du har problem att logga in eller bifoga filer). Om det inte finns några kontaktuppgifter till rekryterande part i annonsen kan Recruto heller inte få fram dessa uppgifter. I dessa fall hänvisar vi därför till att ni själva söker på internet för att hitta kontaktuppgifter arbetsgivaren.
Maila ditt problem så utförligt du bara kan genom support-formuläret. Ju mer fakta vi har i ärendet desto lättare kan vi hjälpa dig. Support-personal hos Recruto återkopplar inom 12 timmar (vardagar) med svar på din fråga.
Klicka på "Användarnamn & Lösenord" under Inställningar i navigeringen och följ vidare anvisningar. Tänk på att du måste vara inloggad för att byta användarnamn.
Du tar själv bort ditt Recruto-konto om du inte önskar ha det kvar. Klicka på "Radera konto" under Inställningar i navigeringen. Tänk på att du måste vara inloggad och att all information raderas i samband med att du tar bort ditt konto.