Livet före och efter Miss Mary.

Som kvinna har vi alla varit med om det. Hur en dålig bh kan förstöra hela dagen. Men det behöver inte vara så. På Miss Mary tar vi komfort på allvar och har gjort det i mer än 60 år. Vi har en brinnande passion för bh:ar av hög kvalitet som kombinerar perfekt passform med tidlös design och optimal komfort. Våra kunder kallar det "Livet före och efter Miss Mary". Vi kallar det helt enkelt underkläder i världsklass. Välkommen till vår värld!

Miss Mary of Swedenunsplash

Fördelar & Förmåner

Centralt beläget i Borås ~ Träna på arbetstid ~ Kollektivanslutna

Fördelarna som förgyller din anställning hos oss

Du sitter centralt beläget i Borås - Textile Fashion Center med bra pendling- och parkeringsmöjlighet. Vi kan träna på arbetstid, 2 tim./vecka och självklart nyttjar vi vårt friskvårdsbidrag på 2000kr/år även i anslutning till detta träningstillfälle. Vi är kollektivanslutna vilket innebär att du nyttjar kollektivavtalade försäkringar och erhåller tjänstepension. Självklart har vi rabatt på det bästa underklädesmärket i världen!

Vi är världsklass.

Vad innebär ”världsklass”? För oss innebär det perfekt sittande bh:ar med tidlös svensk design tillverkade med äkta hantverksskicklighet. Det innebär stor vikt vid detaljer och material av högsta kvalitet. Bh:ar som sitter så bekvämt att du aldrig vill ta av dem. Men det handlar om mer än så. ”Världsklass” är ett koncept som är djupt rotat i företagets kultur. Det inbegriper allt från design och kvalitet till produktion och innovation, men också sättet på vilket vi bemöter varandra som kollegor, affärspartners och dig som kund. Vi är ett litet företag som alltid sätter kunden främst i allt vi gör och vi tror verkligen på äkta kommunikation och långsiktiga relationer. Vi är alltid vänliga och respektfulla mot alla omkring oss. Våra kunder är allt för oss. Utan nöjda kunder skulle vi inte finnas. För oss är ”världsklass” en filosofi och ett sätt att tänka, en ständig påminnelse om att hela tiden bli bättre i allt vi gör.

VISA LEDIGA JOBB

Vi är på en tillväxtresa - våra lediga tjänster för Din möjlighet att bidra till denna resa finner du här.

Spontanansökan

Om vi inte har några lediga tjänster som passar eller om du bara vill slänga in en spontanansökan så är du hjärtligt välkommen att registrera ditt CV.

Registrera ditt CV

Contact us

Adress
Skaraborgsvägen 3B, 506 30 BORÅS
renew access