En attraktiv arbetsgivare!

Malung-Sälens Elverk är en attraktiv arbetsgivare och en väldigt viktig aktör och partner i såväl stora som mindre utvecklingsarbeten i Malung-Sälens kommun. Vår framtid är fantastiskt intressant och vi har nya och spännande uppdrag som påverkar oss varför vi under 2024 kommer lägga stor energi på rekrytering av nya duktiga medarbetare till oss. Allt för att våra kunder och samarbetspartners ska vara fortsatt nöjda med vår service och kvalité.

unsplash

Fördelar & Förmåner

Personalen är den viktigaste resurs vi har och kärnan i vår verksamheten. Vi värnar om välbefinnandet och erbjuder våra medarbetare en rad förmåner för att främja hälsa och välmående. Dessutom mäter vi hela tiden hur personalen mår via veckovisa digitala undersökningar där hela organisationen är delaktig. Det gör att vi snabbt kan övervinna alla hinder och få en bättre och snabbare överblick över våra medarbetares välmående.

Massage och friskvårdstimme

Vi erbjuder regelbundna massagebehandlingar och dessutom en friskvårdstimme i veckan för att hjälpa dig att slappna av och ladda upp.

Kraftfolket

I friskvårdsförening Kraftfolket erbjuds vår personal att delta i olika aktiviteter som anordnas för att främja gemenskap och välmående.

Företagets gym

Du kan träna gratis i våra företagsgym, vilket ger dig möjlighet att hålla dig i form och förbättra din hälsa. Vi har ett modernt gym på huvudkontoret i Malung och ett på lokalkontoret i Transtrand.

Friskvårdsbidrag

Du har möjlighet att använda friskvårdsbidraget för att delta i olika aktiviteter som främjar hälsa och motion.

Välkommen att bli en del av vår framtid!

Malung-Sälens kommun ligger i natursköna norra Dalarna, hit kan du flyga till och från med vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som är norra Europas största vinterturism destination. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Malung-Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Vad säger våra medarbetare?

Jag tycker att Malung-Sälens Elverk har ett bra arbetsklimat där alla vill hjälpas åt. Det är aldrig något problem att ställa frågor eller be om hjälp att lösa problem.
Sofia Kapla Säkerhet- & Kvaliteansvarig
Jag har jobbat som montör på Malung-Sälens Elverk i 9 år och trivs väldigt bra med mina arbetsuppgifter och kollegor.
Nicklas Fyhr Arbetsledande montör Malung

Available jobs

Spontaneous application

Har vi inget ledigt jobb ute som passar? Välkommen att lämna din spontanansökan.

Register your cv

Contact us

Telefon
0280-44200
Adress
Östra Bangatan 7, Malung
renew access