Gör världen till en bättre plats tillsammans med oss!

Vi erbjuder både BRA och GODA spel-upplevelser för att underhålla och inspirera barn och familj till att lära sig mer om världen och en hållbar livsstil. Vi tror att lek och spel är inte bara det roligaste utan även det mest kraftfulla sättet att lära sig. Genom att underhålla och inspirera barn och deras familjer, skapar vi tillsammans en sundare och mer hållbar framtid.

Vi letar för tillfället efter följande kompetenser

Hittar du ingen jobbannons som passar dig? Skicka in en öppen ansökan

Vi letar alltid efter nya talanger att stärka upp vårt team med! Skicka in en öppen ansökan till oss, berätta vem du är och varför du vill jobba med oss på Gro Play.

Skicka in din ansökan

Om du brinner för teknik och seriöst spelande så kommer du passa perfekt hos oss!

Vi har jobbat med seriöst spelande under många och ser det som en står tillgång att vårt team delar vårt mission att hjälpa världen bli en bättre plats genom spel.

Meet your colleagues

Fredrik Winell

Head of art

Spel och grafik har alltid varit Fredriks hobby sen tidig ålder. Förutom sin fantastiska förmåga att skapa magi på skärmen har han ett djupt kunnande kring grafikoptimering som han applicerar för att ta Gro Plays spel till nya marker.

Kristian Lundquist

CEO

Kristian har en Master-utbildning som lärare. Efter att ha jobbat som lärare ett par år bytte han riktning till företagsutveckling och har nu flera års erfarenhet av entreprenörskap och digital marknadsföring.

Henrik Sallander

CTO

Henrik är i grunden civilingenjör i Datateknik som han studerat vid Chalmers i Göteborg. Han har ett brinnande intresse för teknik i allmänhet och framförallt för spel. På Gro Play är han ansvarig för all teknik och utveckling, samt att höja stämningen på mötena med göteborgsvitsar.

Benefits

Mobile game development

Work with our highly experienced team in developing games optimized for mobile devices

Fun workplace

We believe a fun and inclusive workplace creates a good base for building great products.

Serious games

One of the common missions here at Gro Play is to save the world through gaming.

Gro Play

 c/o The Park, Magnus Ladulåsgatan 1, Stockholm, Sweden