Diamax Business Group
Diamax Business Group Rekryteringsportal

Här registrerar du din ansökan till en specifik platsannons för Diamax tjänster i Umeå och Skellefteå!

Diamax

Diamax befinner sig i en tillväxtfas och kommer öka sin omsättning kontinuerligt under 2015. Trots en obefintlig personalomsättning kommer vi, för att klara ökad leverans, anställa ytterligare personal inom flera av företagets affärsområden. Vi söker dig som vill jobba med försäljning och har erfarenhet och dokumenterat goda resultat. Du är driven, representativ och trivs i en säljande roll där du representerar våra uppdragsgivares varumärken.

Som anställd på Diamax ingår du i ett högpresterande team där vi bryr oss om varandras utveckling och tillsammans har roligt på arbetet.

Norrsken Support

Norrsken Support är en tjänst från Diamax Business Group och bildar gemensamt ett fullservicebolag inom kontorsnära tjänster.

Med själ, hjärta och passion arbetar vi för att underlätta för våra kunder. Det är grunden i vårt erbjudande. Samtidigt frigör det tid som våra kunder kan använda till det de borde göra. Motiverade medarbetare som med fingertoppskänsla hjälper till med allt-runt-omkring som inte alltid hinns med. Och vi är bra på det. Tack vare smart logistik och effektivitet kan vi dessutom göra det till ett lägre pris. Vi är stolta över det vi gör vilket brukar märkas på resultatet. Läs mer på www.norrskensupport.se 

Available jobs

Vi söker innesäljare till Umeås trevligaste arbetsplats

Diamax Business Group
Umeå
Final application date 2/2

Vi söker innesäljare till Skellefteås trevligaste arbetsplats

Diamax Business Group AB
Skellefteå
Final application date 2/2