Om BeProud Rekrytering

Vi är ett rekryteringsföretag som jobbar traditionellt med search, närverkande, personliga möten och intervjuer. För oss är det viktigt att både uppdragsgivare och kandidater känner tillit och trygghet med hela processen och därför lägger vi stort fokus på just det personliga mötet.

Vi letar inte efter det perfekta CV:t. Vi letar efter motivation, engagemang, personlighet, viljan att lära och viljan att utvecklas. Hos oss är alla lika mycket värda!
unsplash

Fördelarna med att rekrytera tillsammans med oss!

Återkoppling

Vi håller en tät dialog med både dig som uppdragsgivare och dig som kandidat under hela processen.

Mötet

Vi älskar mötet. Det är i det personliga mötet som vi hittar rätt för både våra uppdragsgivare och kandidater.

Tillit

Vi levererar det vi har kommit överens om och det är viktigt med transparens och ärlighet.

Vårt jobb

Vi fokuserar på search, nätverkande och det personliga mötet.

Några ord från vår grundare och tidigare kandidater!

Jag startade BeProud 2016 då jag insåg att marknaden saknade ett rekryteringsföretag som såg människan bakom CV:t. De digitala verktygen hade slagit rot, de traditionella fysiska mötena började suddas ut och arbetsgivare gick miste om värdefull kompetens. Rekrytering för mig är så mycket mer än ett testresultat, ett perfekt CV eller fina meriter. Rekrytering för mig handlar om vad du som uppdragsgivare och vad du som kandidat VILL framåt.
Lotta Vikström Grundare
"Kan varmt rekommendera Be Proud. Rekryteringsprocessen som hölls av Lotta var utmärkt med bra intervjuer och återkoppling genom hela processen. Lotta lägger stor energi på rätt matchning och att det inte ska finnas några oklarheter för mig vilket kändes väldigt tryggt från start och fram till anställning"
Viktor Tidigare kandidat hos BeProud

Available jobs

Spontaneous application

Register your cv

Contact us

Telefon
070-2348404
Email
lotta@beproud.nu
Adress
Dalagatan 52, Stockholm
renew access