Om BeProud Rekrytering

Vi är ett rekryteringsföretag som jobbar traditionellt med search, närverkande, personliga möten och intervjuer. För oss är det viktigt att både uppdragsgivare och kandidater känner tillit och trygghet med hela processen och därför lägger vi stort fokus på just det personliga mötet.

Vi letar inte efter det perfekta CV:t. Vi letar efter motivation, engagemang, personlighet, viljan att lära och viljan att utvecklas. Hos oss är alla lika mycket värda!
unsplash

Fördelarna med att rekrytera tillsammans med oss!

Omvänd referenstagning.

Ledarskapet är avgörande för att en rekrytering skall bli 100% bra. Därför förespråkar vi även så kallad omvänd referenstagning vilket innebär att vi erbjuder våra kandidater möjligheten att kontakta referenser på den blivande chefen.

Vårt jobb

Vi fokuserar på search, nätverkande och det personliga mötet.

Mötet

Vi älskar mötet. Det är i det personliga mötet som vi hittar rätt för både våra uppdragsgivare och kandidater.

Återkoppling

Vi håller en tät dialog med både dig som uppdragsgivare och dig som kandidat under hela processen.

Några ord från vår grundare och tidigare kandidater!

"Din din rekrytering är helt annorlunda. Du ställer inte dumma frågor, typiska för rekryterare. Du har ett annat perspektiv. Därför har jag valt att gå vidare. Ta allt det på ditt konto. Du är grym"
Bojana Tidigare kandidat hos BeProud
Jag startade BeProud 2016 då jag insåg att marknaden saknade ett rekryteringsföretag som såg människan bakom CV:t. De digitala verktygen hade slagit rot, de traditionella fysiska mötena började suddas ut och arbetsgivare gick miste om värdefull kompetens. Rekrytering för mig är så mycket mer än ett testresultat, ett perfekt CV eller fina meriter. Rekrytering för mig handlar om vad du som uppdragsgivare och vad du som kandidat VILL framåt.
Lotta Vikström Grundare

Available jobs

Spontaneous application

Register your cv

Contact us

Telefon
070-2348404
Email
lotta@beproud.nu
Adress
Dalagatan 52, Stockholm
renew access