Om BeProud Rekrytering

Vi är ett rekryteringsföretag som jobbar traditionellt med search, närverkande, personliga möten och intervjuer. För oss är det viktigt att både uppdragsgivare och kandidater känner tillit och trygghet med hela processen och därför lägger vi stort fokus på just det personliga mötet.

Vi letar inte efter det perfekta CV:t. Vi letar efter motivation, engagemang, personlighet, viljan att lära och viljan att utvecklas. Hos oss är alla lika mycket värda!
unsplash

Fördelarna med att rekrytera tillsammans med oss!

Vårt jobb

Vi fokuserar på search, nätverkande och det personliga mötet.

Mötet

Vi älskar mötet. Det är i det personliga mötet som vi hittar rätt för både våra uppdragsgivare och kandidater.

Omvänd referenstagning.

Ledarskapet är avgörande för att en rekrytering skall bli 100% bra. Därför förespråkar vi även så kallad omvänd referenstagning vilket innebär att vi erbjuder våra kandidater möjligheten att kontakta referenser på den blivande chefen.

Återkoppling

Vi håller en tät dialog med både dig som uppdragsgivare och dig som kandidat under hela processen.

Några ord från vår grundare och tidigare kandidater!

"Kan varmt rekommendera Be Proud. Rekryteringsprocessen som hölls av Lotta var utmärkt med bra intervjuer och återkoppling genom hela processen. Lotta lägger stor energi på rätt matchning och att det inte ska finnas några oklarheter för mig vilket kändes väldigt tryggt från start och fram till anställning"
Viktor Tidigare kandidat hos BeProud
"Din din rekrytering är helt annorlunda. Du ställer inte dumma frågor, typiska för rekryterare. Du har ett annat perspektiv. Därför har jag valt att gå vidare. Ta allt det på ditt konto. Du är grym"
Bojana Tidigare kandidat hos BeProud

Available jobs

Spontaneous application

Register your cv

Contact us

Telefon
070-2348404
Email
lotta@beproud.nu
Adress
Dalagatan 52, Stockholm
renew access