ABF Vux kompetensutvecklar vuxna och bygger broar in i arbetslivet.

Målet är att vår verksamhet ska leda till jobb eller fortsatta studier för våra deltagare. Vi bedriver utbildningsverksamhet på uppdrag av kommuner och myndigheter inom sfi, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning samt yrkeshögskola.

Vill du vara med och skapa möjligheter för våra elever och deltagare? Vi söker dig som delar vår vision och värdegrund och som vill arbeta på en arbetsplats där vi trivs och är engagerade. Vi söker dig som brinner för utveckling, tar ansvar och hittar lösningar på stora som små utmaningar och som vill samarbeta med kompetenta kollegor

Inom ABF Jobb, en del av ABF Vux, erbjuder vi omställningsstöd inom ramen för TSL samt tjänsten Stöd och matchning via Arbetsförmedlingen. ABF Vux ägs av studieförbundet ABF Göteborg och har bedrivit verksamhet sen 1997. Vår huvudsakliga verksamhet bedrivs i Göteborg och Jönköping, men vi finns även i Borås, Gotland, Värmland, Skåne och Fyrbodal.

Available jobs

Spontanansökan

ABF Vux utför kommunal vuxenutbildning på gymnasial och grundläggande nivå samt SFI på uppdrag av Göteborgs stad. Vi bedriver även distansutbildning på många platser i landet. Inom vår enhet ABF Jobb genomför vi omställningsuppdrag mot TSL, AF m. fl.

Register your cv

Contact us

Telefon
031-333 20 60
Email
info@abfvux.se
Adress
Odinsgatan 17
renew access