Chefer till interimsuppdrag sökes

  • Gävle

  • Interimchef

  • 2020-08-24

Är du egen företagare eller funderar på att starta eget kanske du vill ingå i vårt nätverk av kvalificerade konsulter!
 
I vår vardag kommer vi i kontakt med en rad företag och organisationer som har behov av kompetenta chefer för kortare eller längre uppdrag. Det brukar vanligtvis handla om 6-12 månaders uppdrag p.g.a omorganisation, hyra under tiden ny medarbetare rekryteras eller p.g.a föräldraledighet eller sjukfrånvaro.
Vanliga uppdrag vi haft är VD, ekonomichef, kommunikationschef, HR-chef och Produktionschef.
För att kunna bidra på kort tid i dessa uppdrag förutsätts att chefen kan bidra från uppdragets start, vilket kräver att du som konsult har en hel del tidigare erfarenhet att bidra med.
 
Registerna gärna din CV och ett personligt brev med information om vilka uppdrag som intresserar just dig. Vi bjuder in till intervju om eller när vi tror oss ha ett passande uppdrag för dig.
 
Välkommen!

Contact details

Name: Anders Edin

Title: Rekryterare

E-mail: anders@balkefors-ponsiluoma.se

Phone: 0739835653

Terms

Type of employment: Temporary employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2021-12-31
Date of publication: 2020-08-24

About the company

Med över 35 års samlad erfarenhet som rekryterare i mellansverige och främst Gävleborg och Dalarnas län har vi etablerat ett gediget kund- och kandidatnätverk. Vi är stolta över det kunskapskapital vi byggt upp under åren och är angelägna om att ständigt utvecklas med våra kunders behov.

Utöver att bidra med nyckelkompetens inom rekrytering är det en självklarhet för oss att vi är insatta i skillnader i ägarskap, affärsmodeller, branscher, företagskulturer med mera hos våra kunder.

Vi brinner för att matcha organisationers kompetensbehov med ledare och specialisters önskan om att få utvecklas vidare.

Tillfälliga chefer som håller i längden!

Allt oftare ser organisationer idag behovet av en tillfällig och specifik kompetens – en nyckelperson och mer akut! Det kan exempelvis handla om en snabbt uppkommen personalförändring, sjukdomar, en pågående rekryteringsprocess eller en kompetens som behövs under en viss förändring/turnaround. Efter lång erfarenhet inom branschen har vi ett stort nätverk av kompetenta chefer och specialister som direkt kan göra skillnad vid längre eller mer temporära uppdrag. Vi förmedlar rätt kompetens!

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!