Mekaniker till Avesta

Avesta

Mekaniker

2023-05-25

Contact details

Johan Olveby

Arbetsledare

072-391 47 52

E-mail me

Linda Hölke

Gruppchef

070-146 83 13

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2023-06-25

Date of publication

2023-05-25

 

Är du en erfaren mekaniker som alltid ligger steget före? Du levererar med kvalitet och värderar ett gott samarbete med dina kollegor! Då kan vi erbjuda dig en möjlighet!

Kort om tjänsten

Som mekaniker är du en del i det underhållsteam som arbetar ute hos kunderna, ofta hos de stora industrierna i regionen. Arbetet består av både akuta och förebyggande uppdrag inom mek och som gör att du kommer ha möjlighet att utveckla dina färdigheter. Tillsammans med ditt arbetsteam ser du till att serva kunden på allra bästa sätt.
 

Personliga kompetenser

Du tar självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter och kommer gärna med förslag på lösningar. 
Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av din kunskap. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och håller god ordning på din arbetplats . Du anpassar ditt arbetssätt snabbt vid ändrade förutsättningar och har alltid kunden i fokus. För att främja din egen utveckling och fortsatta lärande ser du nya arbetsuppgifter som något positivt.
 

Kvalifikationer

Du har många års erfarenhet av mekaniskt underhåll och montage samt goda kunskaper i ritningsläsning.

Enerco sätter din och dina kollegors säkerhet främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö.Det är av stor vikt att du delar dessa värderingar.
 
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 
Apply here
Final application date 2023-06-25

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

Om Enerco Group AB
På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 900 medarbetare inom verksamhetsområdena: industriell utveckling, mekaniskt underhåll, verkstäder, industrirengöring och industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Sverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.