Arbetsledare inom industrirengöring

Piteå

Arbetsledare

2023-05-23

Contact details

Christer Nordlund

0911-175 00

Emil Fhärm

Regionchef Norr

070 656 11 44

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2023-06-25

Date of publication

2023-05-23

Är du lösningsorienterad, tar ansvar både i framgång som motgång, prioriterar effektivt och anpassar dig snabbt i olika situationer? Då ser vi gärna att du bidrar med din kunskap och erfarenhet som arbetsledare i NOSAB, en del av Enerco Group AB.

Om tjänsten

Vi växer och för att fortsätta nå våra mål behöver vi utöka med en arbetsledare. Vi söker dig som drivs av att leverera goda resultat i rätt tid och vill jobba på en arbetsplats som präglas av laganda och gemenskap. Du kommer att arbeta i en omväxlande och utvecklande roll. Tjänsten innebär att du arbetar med transportledning, administration, kalkylering, planering och beredning. Delvis arbetar du ute i fält tillsammans med teamet med sanering och rengöring inom industrin.
 

Vem söker vi

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och för det gemensamma resultatet samt kommer med förslag på lösningar. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är kundorienterad, har lätt att skapa relationer och anpassar din kommunikation utifrån vem du möter. Du är en lagspelare som delar med dig av din kunskap och stöttar dina medarbetare för att nå framgång gemensamt. Då arbetstider kan vara varierande så lägger vi stor vikt vid att du som person både är flexibel och har möjlighet att ibland arbeta på obekväma tider. 
 

Kvalifikationer   

Du har viss erfarenhet som arbetsledare gärna från branschen, men även erfarenhet av branscher som bygg, verkstad eller liknande ser vi som intressant.
Du bör ha grundläggande kunskaper inom kalkylering och anbudssarbete. Du har B-körkort och har du även C-körkort ser vi det som meriterande.
 

Vårt erbjudande

Förutom att vi är ett genuint och härligt gäng med fin sammanhållning så erbjuder vi ett skiftande arbete med stor variation i både arbetsuppgifter och arbetsställen. Vi är ett växande företag med ambitionen att vara våra kunders förstahandsval samt branschens bästa arbetsgivare. För rätt person så finns goda möjligheter för fortsatt personlig utveckling.
 
 
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 
 
Apply here
Final application date 2023-06-25

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

Om Enerco Group AB
På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 900 medarbetare inom verksamhetsområdena: industriell utveckling, mekaniskt underhåll, verkstäder, industrirengöring och industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Sverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.