Distriktssjuksköterska/Sjuksköterska sökes till Kristianstadkliniken

Kristianstad

Sjuksköterska/Distriktssköterska gärna med Diabetesutbildning

2023-05-16

Contact details

Annelie Olsson

Verksamhetschef

073 144 84 90

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2023-07-02

Date of publication

2023-05-16

Vi söker en ny medarbetare till vår fina mottagning. Distriktsköterska/Sjuksköterska gärna med Diabetesutbildning.
Kristianstadkliniken är en centralt belägen vårdcentral med en stabil bemanning och med ett gott renomè. Vi har en god teamkänsla och har alltid nära till skratt. Vi strävar efter att ha den bästa och mest engagerade personalen. När arbetsdagen är slut ska vi känna att vi har gjort ett gott jobb och vara stolta när vi går hem. Vi ställer upp för varandra och hjälps åt i ett varmt klimat! Vi strävar alltid efter att ha ett professionellt bemötande med patienten i focus.
 
Vi lägger stor tonvikt vid ömsesidig respekt både i möten med patienter och gentemot kollegor. Våra värderingar omfattar även att alla har en hög arbetsmoral och håller en positiv attityd. Då den ena dagen inte är den andra lik, ställer det höga krav på oss att vi håller ett gott samarbete och stärker varandra.
Vill du vara med och arbeta tillsammans med oss på vår fina Vårdcentral, Kristianstadkliniken? hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje.
 
Arbetsuppgifter
Vi har nu möjligheten att välkomna just dig. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter där det ingår telefonrådgivning och sjuksköterske mottagning/specialistmottagning. Till hösten planerar vi också för en Triage/behandlande sjuksköterskemottagning.
 
Profil
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning distrikt alt diabetesutbildning. Som person har du ett gott patient bemötande och ett stort patient focus. Vi värdesätter att du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för hinder. Du bidrar till ett gott arbetsklimat med ditt engagemang och höga arbetsmoral. Vi ser framemot att lära känna dig!
 
Vi erbjuder dig
Hos oss har du möjlighet att utvecklas både gällande komptens och på ett personligt plan. Vi ser det som en självklarhet att du vill bidra med arbetsglädje
 
Vi som arbetar har en mycket hög och bred kompetens. Här är specialister i allmänmedicin och ST-läkare. Vi har även specialister i ortopedi, ÖNH och gynekologi hos oss. Vi har distriktsköterskor och specialistsjuksköterskor med egna mottagningar så som astma/KOL, diabetes och minnesmottagning. Vi har undersköterskor som assistera läkare samt har hand om vår provtagning. Vi har administrativ personal som bemanar vår reception. Vi har sekreterare, fysioterapeuter, arbetsterapeut, psykologer, kurator, beteendevetare, KBT-terapeut och dietist. 
 
Apply here
Final application date 2023-07-02

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

Kristianstadkliniken öppnade 1994. Vi finns vi mitt i centrala Kristianstad. Sedan 1 Maj 2009 är vi en del av Hälsovalet och har i dagsläget mer än 13 800 listade patienter.

Från och med 1/1 2021 tillhör Kristianstadkliniken Lideta - numera Prima Vård.

Vi på Kristianstadkliniken har som mål att genom ett professionellt bemötande erbjuda vård av högsta kvalitet. Vi arbetar för en bättre hälsa och värna om en miljömässig hållbar utveckling.