ST-läkare i allmänmedicin till Kattens Läkargrupp

Trelleborg

ST-Läkare i allmänmedicin

2023-04-15

Contact details

Stephanie Rasmusson

Verksamhetschef

0721-943457

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2023-06-18

Date of publication

2023-04-15

Är du legitimerad läkare som vill bli specialist i allmänmedicin och vill vara med och utveckla Kattens Läkargrupp? Vill du bli en del av ett kompetent team som värdesätter arbetsglädje? Välkommen med din ansökan!
 
Dina arbetsuppgifter
I rollen som ST-läkare hos oss består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök och du ges möjlighet att i viss form utforma ditt arbetsschema. Handledning får du av våra kompetenta allmänspecialister. Hos oss kommer du arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på vårdcentralen.
 
Din profil
Vi söker dig som är legitimerad läkare som vill bli specialist i allmänmedicin med en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är en prestigelös, noggrann, lyhörd och har hög social kompetens. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt.
 
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats med engagerade kollegor med hög teamkänsla. Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje! Som ST-läkare har du tillgång till ST-forum, ST-möte och kontakt med studierektor. Du, handledaren och studierektorn lägger tillsammans upp en individuell studieplan för att tillgodose alla krav som framgår i Socialstyrelsens målbeskrivning inför specialistkompetens i allmänmedicin.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
 
Mer om tjänsten
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Stephanie Rasmusson.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Apply here
Final application date 2023-06-18

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

Kattens Läkargrupp är en fullt utrustad och välbemannad vårdcentral, vilken har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av ca 30 personer och vi har allmänläkare, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, arbetsterapeut, dietist och kurator. Vi har ca 8 700 listade patienter. Kattens Läkargrupp är en del av Prima Vård. Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.