Lagermedarbetare sökes till sommarjobb och timvikarie

Båstad

Lagermedarbetare

2023-03-03

Contact details

Evelina Grahn

Lagerchef

0431445935

E-mail me

Terms

Type of employment

Extra / per hour

Length

3-6 months

Working hours

Various

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2023-03-31

Date of publication

2023-03-03

Willab befinner sig i en mycket expansiv fas och inför högsäsong behöver vi nu förstärka med såval sommarvikarier som timvikarier. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på lager med allt vad det innebär i form av plock och pack av orders, uppackning och truckkörning. Har du viss datorvana är det ett plus.
 
Vi söker dig som är:
  • Noggrann
  • Effektiv
  • Flexibel
  • Driven
  • Ansvarstagande
  • Stresstålig
  • Lösningsorienterad
Erfarenhet/Kompetens:
  • Truckkort krävs för denna tjänst, inklusive behörighet för D1
 
Rollen
 
Att arbeta på Willabs lager är väldigt varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Vi är ett litet team och det är viktigt att vara flexibel då det kan bli tvära kast och omprioriteringar. Då vi har ett brett sortiment, inom flera kategorier, är varje order unik och det krävs att du är snabbtänkt och lösningsorienterad.
 
Just nu söker vi dels sommarvikarier (ev med tillträde redan under april/maj), dels timvikarier som kan hoppa in när ordinarie personal är ledig alterantivt vid hög orderingång. Urval sker löpande så tveka inte att komma in med din ansökan. 

Att vara en "lantis"

Att bo på landet, vara en lantis, en liten bonde i själen helt enkelt, kan ge en många fördelar. Och naturligtvis kan man vara en lantis även om man bor i stan. Det har ju att göra med om var själen hör hemma.

Sök den här tjänsten
Final application date 2023-03-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

Willab AB är ett bolag som grundades 1972 på natursköna Bjärehalvön och där hittas vi än idag, närmare bestämt i Grevie. I nära 50 år har vi arbetat för att göra ”livet som lantis” lite enklare. Detta gör vi genom våra olika kategorier som riktar sig såväl mot lantbruk som mot häst och ryttare. Genom våra egna varumärken (Borstiq, Eclipse Biofarmab, Hansbo Sport, Swedguard och Willab) samt ett antal handplockade permiummärken har vi allt som såväl bonden som den hästintresserade behöver.

Vi omsätter ca 175 MSEK och har ett 40-tal medarbetare. Inom flera områden är vi marknadsledande och våra kunder hittar vi bland kedjebutiker, e-handelsbolag och enskilda butiker inom lantbruk och hästsport.