Traverstekniker/elektriker till vår verksamhet i Sandviken

Sandviken

Traverstekniker/elektriker

2023-02-21

Contact details

Dragan Perkovic

Gruppchef Elteknik & Lyftservice

076-145 07 59

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2023-04-05

Date of publication

2023-02-21

Har du kompetens inom el och erfarenhet av arbete med traverser och lyftanordningar? Vill du arbeta nära kund i en verksamhet med högt tempo och stark laganda? Nu söker vi en traverstekniker/elektriker till vår verksamhet i Sandviken. 
 
Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med en grupp arbeta med fortlöpande tillsyn och reparationer inom el på kundens traverser och annan lyftanordning utifrån fastställt intervall, samt med förbättrande och felavhjälpande åtgärder. Du förväntas ta ansvar genom att ha ett stort kundfokus i syfte att alltid sträva efter kundnöjdhet, detta genom att följa och respektera både våra interna arbetssätt men också kundens rutiner. 
 
Säkerhet är viktigt hos oss och för att arbeta säkert i de miljöer vi jobbar i krävs att du behärskar svenska språket, i tal och skrift. Det krävs också att du har B-körkort. 
 
Kvalifikationer
  • Har några års erfarenhet inom yrket
  • Kompetens inom el
  • Licens för heta arbeten
  • Traverskort
  • B-körkort
Meriterande
  • Har truckkort
  • Arbete på och vid kranbanor eller motsvarande
  • Mobil arbetsplattform
  • ESA Industri
  • Fallskydd
Du som person
På Enerco är vårt största fokus att göra våra kunder bättre, därför är det viktigt att våra medarbetare är lösningsfokuserade, samarbetsvilliga samt att ha en drivkraft att ge våra kunder så bra service som möjligt. Noggrannhet och återkoppling är också två viktiga faktorer för att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt med de arbete vi utför hos dem. 
Du som person är en sann lagspelare som gillar att stötta och hjälpa dina kollegor för att nå gemensam framgång. Du är positiv, flexibel men också ordningssam som tillsammans med dina kollegor hittar lösningar på de problem ni ställs inför. Vi ser gärna att du, utöver din elutbildning, har erfarenhet av att jobba i industrimiljöer. 
 
Beredskapstjänst kan komma att ingå i tjänsten. 
 
Enerco sätter din och dina kollegors säkerhet främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säkerarbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar. 
Apply here
Final application date 2023-04-05

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

Enerco Group AB startades i januari 2015 med en tydlig vision att stärka svensk industri. Vi ville göra det på vårt sätt – genom att förena storbolagens struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap. Idag är vi omkring 850 medarbetare i koncernen, vi har verksamhet på 21 orter. Tillsammans erbjuder vi våra kunder teknik- och underhållstjänster av högsta kvalitet.

Läs mer om oss på www.enerco.se och kolla in våra sociala medier för en känsla av vilka vi är.