Butikschef till Myrorna i Ropsten

Stockholm

Butikschef

2023-02-10

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2023-03-31

Date of publication

2023-02-10

Vill du vara med och bidra när vi växer och utvecklar? Är du en stark ledare som har öga för mode och trender och vill bidra till en bättre värld? Se hit! Myrorna söker nu en erfaren butikschef till vår populära butik i Ropsten i Stockholm.
 
Som butikschef har du det övergripande ansvaret att butiken drivs i linje med Myrornas affärsplan och värderingar. Du kommer leda ett team på 10 personer som du motiverar så att ni tillsammans når butikens mål. I arbetsuppgifterna ingår också att: 
 
  • Ansvara för den dagliga driften och följa upp nyckeltal
  • Säkerställa att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan
  • Upprätta en god arbetsmiljö i enlighet med Myrornas arbetsmiljöpolicy och driva det systematiska arbetsmiljöarbetet i butiken
  • Rapportera till en av Myrornas områdeschefer
  • Inneha personal-, budget- och resultatansvar

Är du den vi söker?
Som person har du ett brinnande intresse för mode och inredning. Du har känsla för trender och varumärken och vet vad kunden efterfrågar. Du förstår vikten av att marknadsföra och kommunicera med kund genom sociala medier. 
 
Genom ditt ledarskap skapar du förutsättningar för dina medarbetare och butiken att lyckas, du sätter tydliga mål, delegerar ansvar och följer upp mål och prestationer. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Vidare är du ansvarstagande, positiv och har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot din omgivning.  Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
 
Din bakgrund
Butiken i Ropsten är en av Myrornas största och i denna roll krävs det att du har minst 2-3 års tidigare erfarenhet som butikschef och är trygg i ledarrollen. Du kommer att arbeta tätt med vår varuförsörjning och således ha påverkan på sortimentet i butik. Vi ser därför att du har erfarenhet av att jobba med inköp och prissättning i kombination med försäljning. Vi ser gärna att du har en utbildning inom visual merchandising eller har motsvarande kompetens efter att ha arbetat med det visuella uttrycket i butik.
 
Vi erbjuder 
Myrorna erbjuder dig ett utvecklande arbete där du är delaktig i den direkta affärsverksamheten. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. Myrorna har kollektivavtal och du erbjuds friskvårdsbidrag samt rabatterad premie på gruppförsäkring.
 
Butiken består av en personalgrupp på 10 anställda samt att butiken har ett antal praktikanter som är sysselsatta i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. 
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, provanställning tillämpas.
Start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
 
Information om tjänsten lämnas av områdeschef Mia Lännenmäki mia.lannenmaki@myrorna.se
 
Apply here
Final application date 2023-03-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

Myrorna är Sveriges mest välkända butikskedja som säljer second hand med butiker över hela landet. Vi är störst när det gäller att samla in kläder och prylar som kan återanvändas. Verksamheten fungerar som vilken butikskedja som helst. Med budget, krav på försäljning och ekonomiskt överskott. Ändå skiljer vi oss från andra eftersom vårt ekonomiska överskott från försäljningen går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vårt uppdrag består också av att bidra till en hållbar samhällsförändring genom att få fler svenskar att återanvända. Men också genom att få fler människor som står långt från arbetsmarknaden att komma lite närmare genom arbetspraktik hos oss. De tre uppdragen är centrala för allt vi gör – från hur vi samlar in till hur vi säljer.

Vi är en betydelsefull samhällsaktör, som sedan 125 år tillbaka verkar för en mer hållbar värld. Läs mer på myrorna.se