ST-Läkare i allmänmedicin sökes till Kristianstadkliniken

Kristianstad

ST-Läkare

2023-02-07

Contact details

Annelie Olsson

Verksamhetschef

073 144 84 90

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2023-04-09

Date of publication

2023-02-07

Kristianstadkliniken växer så det knakar och vi behöver fler ST-läkare. Är du Leg.läkare som vill bli specialist i allmänmedicin och vill vara med och utveckla Kristianstadkliniken! Vill du bli en del av ett kompetent team som värdesätter arbetsglädje? Välkommen med din ansökan!
 
Dina arbetsuppgifter
I rollen som ST-Läkare hos oss består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök och du ges möjlighet att i viss mån utforma ditt arbetsschema. Handledning får du av våra kompetenta allmänspecialister. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på vårdcentralen. Du blir en del av vår läkarstab.
 
Din profil
Vi söker dig som är Leg.läkare som vill bli specialist i allmänmedicin med en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga och har fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt.
 
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Du kommer att mötas av engagerade kollegor med hög teamkänsla. Vi har även en fast läkarstab. Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje! Som ST-läkare har du tillgång till ST-forum, ST-möte och kontakt med studierektor. Du, handledaren och studierektorn lägger tillsammans upp en individuell studieplan för att tillgodose alla krav som framgår i Socialstyrelsens målbeskrivning inför specialistkompetens i allmänmedicin.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig med svensk legitimation som läkare. Som person hoppas vi att du är kommunikativ, pedagogisk och samarbetsvillig. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
 
Mer om tjänsten:
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. 
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef, Annelie Olsson, annelie.olsson@primavard.se 
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Apply here
Final application date 2023-04-09

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

Om vårdcentralen:
Kristianstadkliniken slog upp portarna den 4 september 1994 på Östra Boulevarden 56. Idag finns vi på Döbelnsgatan 9 på tre våningsplan. Sedan den 1 maj 2009 är vi en del av Hälsovalet och har i dagsläget över 13 500 listade patienter.

Från och med 1/1 2021 tillhör Kristianstadkliniken Lideta – numera Prima Vård.

Vi på Kristianstadkliniken har som mål att genom ett professionellt bemötande erbjuda vård av högsta kvalitet. Vi arbetar för en bättre hälsa och värnar om en miljömässigt hållbar utveckling.


För mer information om oss besök gärna vår hemsida: https://kristianstadkliniken.se