Sommarjobb (industristopp) Industrisanerare Avesta

Avesta

Industrisanerare

2023-02-01

Contact details

Therese Hast

Gruppchef Industrirengöring

076-146 26 79

E-mail me

Terms

Type of employment

Extra / per hour

Length

Summer jobs

Working hours

Various

Wage conditions

Flexible

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2023-04-30

Date of publication

2023-02-01

Vill du hjälpa till att serva våra industrikunder i sommar?

Ett sommarjobb hos oss är en möjlighet för dig som vill få bra erfarenheter och samtidigt bidra till att stärka svensk industri. Vi söker dig som är en lagspelare och gillar högt tempo.
 

Arbetsuppgifter

Som industrisanerare är du en viktig länk i vårt team som servar industrin. Vid industrins sommarstopp och vid reparationer utförs ofta omfattande saneringsarbeten för att hålla maskiner och utrustning rullande.

Som sommarjobbare kan du får prova på flera av de vanligt förekommande arbetena inom induistrirengöring. Arbetet består vanligtvis av att sanera maskiner och lokaler. Det kan även ingå att sanera farligt avfall som sugbilschaufförerna sedan fraktar till en säker plats. Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen förekommer.

Säkerhet är viktigt hos oss och för att arbeta säkert i de miljöer vi jobbar i krävs att du behärskar svenska språket, i tal och skrift. Det krävs också att du har B-körkort. Har du erfarenhet av arbete med mobila arbetsplattformar och truck/travers är det ett plus.

 

Är du den vi söker?

Vi letar nu efter dig med rätt attityd och inställning. Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och är fysiskt krävande. Vi söker dig som är i god fysisk kondition, är positiv och trivs med ett varierande arbete. 
 
Då merparten av arbetet bedrivs på plats hos våra industrikunder kommer du att vara vårt ansikte utåt. Vi lägger därför stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt har ett trevligt bemötande.
 
FÖRTYDLIGANDE
Industristopp hos vår kund sker under veckorna 28-31. Det är i första hand dessa veckor vi behöver bemanna. Andra överenskommelser kan förekomma. 

Övrig kontaktperson: Tobias Ålind 070-796 70 78
 
Välkommen att söka och utvecklas med oss!
Ansök nu! Tillsättning av tjänsten sker löpande.
Vi tar emot ansökningar via länken i annonsen.
Apply here
Final application date 2023-04-30

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 850 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.