TopWork söker svetsare...

Gnosjö

Svetsare

2023-06-02

Contact details

Linnea Furudahl

Rekryterare

0728808529

Terms

Type of employment

Temporary employment

Length

3-6 months

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2023-06-18

Date of publication

2023-06-02

till kund i Gnosjö.
 
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för svetsning och som har några års erfarenhet av detta yrke.
 
I rollen som svetsare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift att vara svetsning av olika metaller. För att trivas i rollen krävs att du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du är en lagspelare som har ett professionellt förhållningssätt, är resultatinriktad och dessutom har en god samarbetsförmåga. Du bör ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. I arbetet ingår även att kontrollera och underhålla svetsutrustningar, samt att felsöka och förbättra maskiner och produktionsprocesser. I den här rollen är det viktigt att du är trygg och säker i din arbetsuppgift och kan ta eget ansvar för arbetet som utförs.
 
Som person är du:
Strukturerad och noggrann
Ansvarstagande, samarbetsvillig och professionell
Resultatinriktad
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Ha några års erfarenhet som svetsare

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
Apply here
Final application date 2023-06-18

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.