KICKS Södertälje söker Butikschef

Södertälje

Butikschef

2023-03-14

Contact details

Monica Sveiven

Recruiter

0702-584200

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2023-03-31

Date of publication

2023-03-14

Nu söker vi en ny Butikschef till KICKS Södertälje!
 
Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Om du dessutom besitter ett affärsmässigt tänk och har ett hjärta som klappar för att ge god service - Då är det dig vi söker! 
 
Med målet att varje KICKS butik skall vara den ultimata skönhetsdestinationen söker vi butikschefen med stort intresse för affären och som stimuleras av att se sina medarbetare lyckas nå uppsatta mål och utvecklas i sitt arbete.
 
Om rollen
 
Du är en given ledare i ett säljande team. Du är tydlig i din kommunikation och arbetar aktivt med coachning och feedback
Du har ansvaret för att alla kunder som besöker butiken blir behandlade med Top Class Service och att varje besökare får en lustfylld köpupplevelse. Som butikschef arbetar du mesta delen av din tid operativt på golvet tillsammans med teamet. Du ansvara också för bland annat schemaläggning, medarbetarsamtal, teammöten, mål- och resultatdiskussioner. Du har fullt ansvar för butiksdriften, att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan samt att gällande resultatmål, nyckeltal och budget uppnås.
 
Nyckelord för dig vi letar efter är: ambitiös, professionell, energisk och strukturerad. Du är redo att göra KICKS till en butik som kunderna älskar!
 
Vidare är du en engagerad och motiverande person med intresse för affären och som verkligen önskar att jobba för KICKS. Du tycker om att jobba i ett högt tempo i ett dynamiskt företag där du kan vara med och påverka utvecklingen. Du inser vikten av att vara en förebild i alla lägen. Du motiveras och drivs av att se andra lyckas!
 
Som ansvarig har du ett varierande schema där du arbetar olika typer av pass, baserat på vad verksamhetern har för behov. Vi  ser att du arbetar minst en kväll i veckan, samt minst en helg i månaden. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
Vi söker dig som:
 • Är kund- och resultatorienterad
 • Ser tillgänglighet för medarbetare som en självklarhet i ditt arbete
 • Har erfarenhet av att coacha och utveckla ett säljteam mot utmanande säljmål
 • Är strukturerad och lösningsorientrad 
 • Har ledarerfarenhet från detaljhandeln där du haft fullt budget- och personalansvar
 • Har god insikt i detaljhandelsavtalet
 • Har ett stort intresse för såväl försäljning som våra produkter
 • Behärskar att arbeta i flera olika datorsystem som t.ex. Office 365
 
Vi erbjuder dig möjligheten att:
 • Vara med och leda KICKS utveckling
 • Leda och utveckla medarbetare
 • Utveckla dig själv som ledare
 • Ta del av utbildningar via många olika leverantörer
Övrigt
 
På KICKS tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenheter.
 
I samband med denna rekrytering samarbetar KICKS med Retail Recruitment. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult, Monica sveiven.
 
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Apply here
Final application date 2023-03-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken.

KICKS har flaggskeppsbutiker i Stockholm, Göteborg, Oslo och Malmö och är en del av Axel Johnson-koncernen.