Skellefteå Taxi söker busschaufförer

Skellefteå

Busschaufför

2022-11-17

Contact details

Sofie Strömberg

0910-85018

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Bus

Application

Final application date

2022-12-04

Date of publication

2022-11-17

 
Skellefteå Taxi söker busschaufförer 
 
 
Om jobbet
Skellefteå Taxi söker två busschaufförer till våra bussregistrerade fordon. Chaufförerna ska bemanna kvällspass som i huvudsak innebär körning till och från flygplatsen men även färdtjänstresor. Arbetstiderna är ca 17:00-23:30, måndag till fredag. Dessa tjänster är 80 % med möjlighet till att gå upp på heltid. 
 
 
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. Du kommer ingå i Skellefteå Taxis bussgrupp som i dagsläget är 5 busschaufförer. Du kommer i din roll träffar människor i olika åldrar och med varierade behov av stöd och hjälp vid resan. 
 
Vad vi önskar av dig som sökande
Du som person behöver ha en hög social kompetens, trivas i mötet med olika människor och god service ska vara en självklarhet för dig. Lokalkännedom och god kunskap i det svenska språket är en förutsättning. Du har god körförmåga och som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Du ska kunna hantera stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt, och du ska ha god förmåga att arbeta självständigt.
 
Krav på behörighet D samt YKB. Det är meriterande om du har taxiförarlegitimation. Erfarenhet från tidigare arbete som busschaufför eller taxichaufför efterfrågas och har du även erfarenhet av att arbeta med hjälpmedel så som trappklättrare är även detta meriterat.
 
Du som blir aktuell för anställning behöver kunna uppvisa ett utdrag från Polisens belastningsregister. Utdraget beställer du kostnadsfritt på Polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/
 
Vår interna utbildning
Du som rekryteras kommer få genomgå vår interna utbildning.  I utbildningen ingår service, taxameterhantering, rutiner och policys, hjärt- och lungräddning samt lokalkännedom.
 
Lönesättning
Enligt kollektivavtal.
 
Sista dag för ansökan är 4 december. Intervjuer kan ske löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Planerat startdatum efter överenskommelse. För mer information ta kontakt med HR-ansvarig Sofie Strömberg, sofie@skellefteataxi.se. Telefonnummer: 0910-77 09 05
Apply here
Final application date 2022-12-04

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Skellefteå Taxi är ett personalägt taxibolag med 26 delägare som totalt har närmare 100 fordon till sitt förfogande. Inom bolaget arbetar cirka 200 personer och verksamhetsområdet är i huvudsak Skellefteå och Norsjö kommuner. Skellefteå Taxi står nu inför en spännande utveckling då Skellefteå stad växer med ökad företagsamhet och ett kommande kulturhus med evenemang i olika former. Efterfrågan på befintliga transportuppdrag men även nya förväntas komma att öka de närmsta åren.