Försäljningsansvarig Sverige

Landskrona

Försäljningsansvarig Sverige

2022-11-11

Contact details

Carina Olsson

0722781769

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2022-12-12

Date of publication

2022-11-11

Du älskar odling och lantbruksnäring, du älskar att träffa människor, rådgiva och att göra affärer. Stämmer detta in på dig? Då vill vi gärna att du blir vår nya kollega. 
 
Rollen 
DLF Beet Seed i Landskrona söker nu en person som kommer att vara ansiktet utåt och ansvarig för företagets försäljning av sockerbetsutsäde på den svenska marknaden. Du arbetar för att skapa goda relationer genom att ha täta kontakter inom sockerindustrin med fokus på odlarföreningar, försöksinstitutioner samt betodlarna i Sverige. Genom att anordna odlarmöten, seminarier och fältdagar för betodlare och rådgivare inom näringen samt delta på mässor och lantbruksdagar arbetar du aktivt för att nå ut till berörda i branschen och visa fördelarna med våra produkter. Större delen av din tid spenderar du ute hos odlarna, som sedan distributionsstrukturen förändrades, kan handla frö direkt från dig. I rollen arbetar du nära produktchef samt sälj och marknadsavdelningen i Danmark, men har även kontakt med berörda medarbetare globalt samt dina kollegor i Landskrona.
 
Vårt erbjudande 
Då distributionsstrukturen sedan 2019 är förändrad för försäljningen av sockerbetsutsäde, innebär det att rollen är relativt ny och spännande och du får stor frihet att själv forma den genom egna idéer och initiativ, allt med målet att öka försäljningen och ta marknadsandelar. Vi är inte störst och vi vill växa, vilket kan vara en tilltalande utmaning för rätt person. Du är anställd och utgår från det svenska företaget i Landskrona där gedigen kompetens inom forskning och förädling finns och i din portfölj finns på marknaden redan välkända produkter. Till din hjälp finns en produktchef i Sverige samt en stor sälj och marknadsavdelning i Danmark. Vi erbjuder fast lön, möjlighet till bonus samt tjänstebil. 
 
Vem är du? 
Vi tror att du har erfarenhet av lantbruk och försäljning och är lite av en entreprenör som gillar att själv planera dina dagar, ta egna initiativ och samarbeta med andra för att nå försäljningsmålen. Du har intresse och kunskap av växtodling och/eller sockerbetsodling. Du tycker om att träffa många människor, lyssna på dina kunders behov samt hjälpa dem att lösa sina problem med en kvalitetsprodukt. Du vet också att det är kvaliteten på din rådgivning samt kundbemötandet som skapar långvariga relationer och nöjda kunder. DLF:s kunder förväntar sig att vi har goda fackkunskaper, så du kanske är lantmästare, agronom eller har tillgodosett dig liknande erfarenhet på annat sätt. Vi ser det som självklart att du har goda grundläggande IT kunskaper, har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på engelska samt har körkort. Din bakgrund har gett dig goda kunskaper om lantbruket, och med rätt motivation kan vi lära dig allt om sockerbetor. Vi ser också fram emot att lära av dig.  
 
I denna rekrytering samarbetar vi med Carina Olsson på FRU Tillväxt. Du är välkommen att ta kontakt med Carina om du har några frågor eller funderingar. Mail: carina@frutillvaxt.se eller via telefon 072-2781769. Vi vill gärna ha din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 11/12. Löpande urval kan komma att ske.
Ansök här
Final application date 2022-12-12

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

DLF Beet Seed är resultatet av en sammanslagning av två välkända och dedikerade varumärken på den globala marknaden för sockerbetsutsäde, Maribo och Hilleshög. Företaget DLF Beet Seed grundades den 1 oktober 2017 och är idag en strategisk affärsenhet i DLF-koncernen, ett globalt fröföretag med huvudkontor i Danmark med ca 2000 anställda i 20 länder. Idag arbetar 350 anställda inom enheten dedikerad till sockerbetsfrö, med avels- och utsädesproduktion i Danmark, Sverige, Italien, Frankrike och USA. Den tidigare Hilleshögenheten i Landskrona är basen för forskning och utveckling. Varumärkena marknadsförs separat i mer än 35 länder och har totalt mer än 200 års erfarenhet inom utsädesverksamhet med fokus på sockerbetsutsäde. Läs gärna mer om oss på www.dlfbeetseed.co