CNC-tekniker till vår verkstad i Hofors

Hofors

CNC-tekniker

2022-10-28

Contact details

Dennis Pussinen

Gruppchef Maskinbearbetning

076-787 22 72

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2022-12-02

Date of publication

2022-10-28

Vi söker dig som vill bli en del av vårt kompetenta team på maskinverkstaden i Hofors!

 
Vi behöver förstärkning med CNC-tekniker som gillar omväxling – vår tillverkning är ofta enstyckstillverkning – och att lösa problem åt våra kunder. Välkommen till vår växande verksamhet!
 
Kort om Enerco
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi omkring 850 medarbetare i koncernen. I vår verkstad i Hofors gör vi maskinbearbetningar, plåt- och svetstillverkningar, mekaniska och hydrauliska renoveringar.
 
Om jobbet
Du kommer att ha ansvar för att produkterna produceras på ett rationellt sätt och med rätt kvalitet. Vi använder styrsystemen Heidenhain och Fanuc. Som CNC-tekniker kommer du att ställa, programmera och producera i våra CNC-styrda fleroperationsmaskiner, fräsar och svarvar. Vi bearbetar i de flesta material. Vi rekryterar till flera maskingrupper så för en del av tjänsterna kan det bli aktuellt med skiftgång. 
 
Varför ska du börja jobba hos oss?
Vi har uppdrag som gör att vi utvecklas och utmanas att lösa problem. Jobbet är från ax till limpa – uppsättning, programmering och bearbetning. Hos oss jobbar du med medarbetare som kan skärande bearbetning – du blir en i ett kompetent team. Vi jobbar efter samma värderingar som är ansvar, respekt, nytänkande och framgångsskapande. Anställningsformen är tillsvidare. Vi tillämpar Teknikavtalet IF Metall.
 
Din bakgrund
Du har arbetat några år i yrket och har praktisk erfarenhet av skärande bearbetning. Vi behöver att du har arbetat både som CNC-operatör och med CNC-programmering.  Du behöver vara bekväm med att självständigt skriva program och provköra, samt kunna analysera eventuella problem och förbättra processen. I den här rollen är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.
 
Vi vill att du har:
·        Goda kunskaper i ritningsläsning och kontrollmätning
·        Erfarenhet av Heidenhain, Fanuc styrsystemen och CAD-CAM
 
Det är meriterande om du har:
·        Erfarenheter av styrsystem tex Siemens, EDGECAM
·        Travers- och truckutbildning
 
Personliga egenskaper
Som person ser vi gärna att du har ett stort teknikintresse och vill utvecklas i din arbetsroll. Det här är ett jobb för dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och som trivs med självständigt arbete. Fortsatt är du van att vara flexibel och ha kunden i fokus är självklart för dig.

Idag är det många män som arbetar på verkstaden så vi ser gärna kvinnliga sökande.
 
Sök redan idag!
Du söker via länken i annonsen. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera e-post eller brevansökningar.
Apply here
Final application date 2022-12-02

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Enerco Group AB startades i januari 2015 med en tydlig vision att stärka svensk industri. Vi ville göra det på vårt sätt – genom att förena storbolagens struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap. Idag är vi omkring 850 medarbetare i koncernen, vi har verksamhet på ca 21 orter. Tillsammans erbjuder vi våra kunder teknik- och underhållstjänster av högsta kvalitet.

Läs mer om oss på www.enerco.se och kolla in våra sociala medier för en känsla av vilka vi är.