Teknisk expert maskinsäkerhet Södertälje

Södertälje

Teknisk expert maskinsäkerhet Södertälje

2022-10-13

Contact details

Jacob Ferrer

Area Manager Enerco EA

073 - 684 04 66

E-mail me

Mathias Westberg

Maskinsäkerhetsexpert

072-5446252

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2022-12-31

Date of publication

2022-10-13

Har du dokumenterad erfarenhet av arbete inom maskinsäkerhet? Vill du arbeta med varierande uppdrag där du får möjlighet att bidra med din expertis och samtidigt utvecklas i din yrkesroll?

 

Just nu söker vi en teknisk expert inom maskinsäkerhet till vår verksamhet i Södertälje. 


Enerco är en stark partner med lång erfarenhet inom ett flertal industrigrenar såväl tillverkningsindustrin, fordonsindustrin samt läkemedel och medicinteknik och vi hjälper våra kunder och samhället i stort genom att bistå med vår expertis inom såväl projekt och funktionsleveranser som experter i olika konsultroller.

Vi letar nu efter en person som vill bli en del av vårt team i Södertälje. Här ges du möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och som person, du får en lyhörd ledare och kollegor som bidrar med olika erfarenheter, kunskap och perspektiv. Tillsammans utgör vi ett starkt team som även värderar att ha roligt på vägen.
 

Arbetsuppgifter

Inom ett flertal industrigrenar hjälper vi våra kunder att utveckla, kvalitetssäkra, optimera och implementera nya produkter, produktionsutrustning och dess processer. Vi är en stark leverantör inom funktionsleveranser till industrin. Här sammanför vi vår expertkunskap inom produktutveckling, design och digitala lösningar för att utveckla tekniska lösningar som är användarvänliga, säkra och uppkopplade för bästa möjliga upplevelse. Som teknisk expert inom maskinsäkerhet på Enerco kommer du att ta dig an varierande uppdrag där du bidrar med din expertis, antingen i våra interna Enerco-projekt eller hos våra kunder. Du kommer bland annat att arbeta inom något/några av följande områden:
 
  • Riskbedömningar
  • Maskinsäkerhetsfrågor
  • CE-märkning
  • Säkerhetsbesiktningar
  • Utredningar
  • Utbildning


Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
  • branscherfarenhet
  • dokumenterad erfarenhet av arbete inom maskinsäkerhet
  • utbildning inom exempelvis maskinteknik eller medicinteknik
  • förmågan att arbeta självständigt men även värna om ett gott samarbete med kollegor
Kunskaper inom tryckkärlsdirektiv alt ATEX är meriterande. 
 
Enerco sätter din och dina kollegors säkerhet främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.
 

Sök redan idag - tillsammans stärker vi svensk industri!

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Du söker via länken i annonsen. Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera e-post eller brevansökningar.

 
Apply here
Final application date 2022-12-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 850 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.