Vi växer och söker saneringstekniker i Skellefteå

Skellefteå

Saneringstekniker

2022-09-22

Contact details

Emanuel Holmqvist

Arbetschef

073-813 89 13

E-mail me

Carina Strömberg

Administratör

070-369 01 49

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2022-10-23

Date of publication

2022-09-22

Vill du ha ett omväxlande jobb där du kan utvecklas? Vi växer just nu i Skellefteå och söker dig som vill med på resan. 

 
Om tjänsten
Vi servar våra kunder med saneringsarbete för att hålla maskiner och utrustning rullande. Där kommer du som saneringstekniker in som en viktig länk i vårt team och ansiktet ut mot kunden. Du hjälper kunder inom industri och bygg att sanera maskiner, utrustning och lokaler hos våra kunder. Det kan till exempel vara sanering på hög höjd och i trånga utrymmen. Ingen dag är den andra lik. 
 
Den vi söker
Vi söker dig som vill göra ett bra jobb för våra kunder. Vi vill att du är en ansvarsfull person och att du är van att ta egna initiativ. Att du sätter säkerheten först är självklart. Extra intressant för oss är om du kan meka eller svetsa, antingen från ett tidigare jobb eller som en hobby. Har du jobbat inom bygg eller industri tidigare är det bra, men inget krav. Däremot vill vi att du har: 
 
·       Körkort klass B.
·       Svenska i tal och skrift (önskvärd nivå GRNSVA2 - Svenska som andraspråk)
 
Vi är nyfiken på dig, hoppas du är det på oss!
 
Om oss
Industri och Byggservice finns i Piteå, Skellefteå och Luleå med verksamhet i hela Norr- och Västerbotten. Vi är engagerade partners till små och stora industri- och byggföretag med ledorden kvalitet, transparens, kunskap och snabbhet. Du kommer jobba på ett företag med öppet arbetsklimat, korta beslutsvägar och med stark laganda. Vi värderar din och dina kollegors säkerhet högst av allt. 
Sedan juni 2022 är vi en del av Enerco Group med över 850 kolleger i hela Sverige.
 
Ansökan
Sök via länken i annonsen utan CV, svara på frågorna i formuläret.
Vi tar inte emot e-post eller brevansökningar.
 

Sök till oss idag, vi intervjuar löpande! 

 
Apply for this job
Final application date 2022-10-23

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Om företaget
På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 850 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige och Norrland. Vårt huvudkontor finns i Hofors.