Psykolog alt Socionom med KBT-inriktning

Kristianstad

Leg.Psykolog/Socionom med KBT-inriktning

2022-09-20

Contact details

Annelie Olsson

Verksamhetschef

073 144 84 90

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Part-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2022-10-23

Date of publication

2022-09-20

Kristianstadkliniken söker leg. psykolog eller socionom med KBT-inriktning
Kristianstadkliniken växer, och vi behöver nu förstärka vårt psykosociala team för att möta behoven hos våra listade patienter. 
Kristianstadkliniken är en vårdcentral i centrala Kristianstad med ca 13 500 listade patienter. Här jobbar ca 50 engagerade och kompetenta medarbetare för att stötta våra patienter till bästa möjliga hälsa. Psykosociala teamet ingår i den paramedicinska gruppen tillsammans med fysioterapeuter, arbetsterapeut och dietist. 
Kristianstadkliniken är en del av vårdkoncernen Prima Vård, som driver ett antal vårdcentraler i södra Sverige, och också BVC- och MVC- mottagningarna Mamma Mia. Vi lever varje dag med ledorden Empatisk, Engagerad och Kompetent. 
I psykosociala teamet möter vi patienter med depression, ångest, krisreaktioner, psykosomatiska sjukdomar, stress- och utmattningssyndrom samt livsstilsrelaterad problematik. Vi gör också underlag för de patienter som remitteras vidare för neuropsykiatrisk utredning inom psykiatrin. Idag består teamet av en psykolog, en socionom, en fysioterapeut med KBT-utbildning steg 1, som också är rehabkoordinator och en beteendevetare. Vi har regelbundna teamträffar med remissfördelning. Vi träffar våra patienter på individuella möten, i grupp och via internetbaserad terapi. 
Vår målsättning är att kunna erbjuda patienten en tidig och kompetent bedömning och behandling, och därför behöver vi utöka vårt team.
Vi söker dig som är leg. psykolog/psykoterapeut eller socionom med KBT-inriktning. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 efter Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. Har du tidigare erfarenhet från primärvård och behärskar journalsystemet PMO är det meriterande. Möjlighet till handledning är en självklarhet. 
Som person tror vi du är professionell, lyhörd, flexibel och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i ett team. Du möter varje person med respekt och nyfikenhet. Humor och glädje är också viktiga egenskaper!
Apply for this job
Final application date 2022-10-23

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

Om vårdcentralen:
Kristianstadkliniken slog upp portarna den 4 september 1994 på Östra Boulevarden 56. Idag finns vi på Döbelnsgatan 9 på tre våningsplan. Sedan den 1 maj 2009 är vi en del av Hälsovalet och har i dagsläget över 13 500 listade patienter.

Från den 1 april 2014 drivs kliniken av allmänspecialisterna Björn Nilsson, Dick Larsson, Kristian Ståhlberg, Martin Dahlerus och Mia Settergren Hammer. Lideta Hälsovård - numera Primavård är from den 1 januari 2021 delägare i Kristianstadkliniken.

Vi på Kristianstadkliniken har som mål att genom ett professionellt bemötande erbjuda vård av högsta kvalitet. Vi arbetar för en bättre hälsa och värnar om en miljömässigt hållbar utveckling.

Hälso- och sjukvårdsnämnden i Region Skåne har utsett Kristianstadkliniken till Skånes bästa vårdcentral 2021. Genom en hög andel listade till fast läkarkontakt, goda resultat när det gäller nationella patientenkäten samt ett arbetssätt med fokus på kvalitet har vårdcentralen tagit hem årets pris.

För mer information om oss besök gärna vår hemsida: https://kristianstadkliniken.se
Om företaget