Administrativ assistent

Kalix

Administratör

2022-09-12

Contact details

mattias englund

Rekryterare

0920407021

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2022-10-31

Date of publication

2022-09-12

Vi på Externa och vårt kundföretag söker nu en Administrativ Assistent för en långsiktig tjänst på ett av Norrbottens ledande företag inom industriservice och löpande underhåll åt den tunga industrin. Företaget omsätter idag ca 300 miljoner och har ca 100  helårsanställda runt om i länet.
 
Vi söker dig som är en driven administratör med utbildning och/eller motsvarande erfarenhet. Viktigt är också att man är datakunnig.
 
 
 
 
 Exempel på ansvarsområde i rollen som administrativ assistent:
  • Löneadministration 
  • Kontroll av reseräkningar
  • Hålla koll Sjukskrivningar & frånvaro
  • Anställningsavtal 
  • Hålla koll så att lagar och kollektivavtal följs
  • Inlämning av dokument
  • Allehanda kontorsarbete
 
 

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med erfarenhet inom lönehantering. Vi ser gärna att du har 1-2 års erfarenhet av liknande arbete inom löneadministration med goda kunskaper inom lönebearbetning, pensions- och försäkringsfrågor, skatter och förmåner. 
 
Meriterande
Vana av lönesystemet Kontek är högst meriterande.
 
Personliga egenskaper
Som person är du intresserad av både dina kollegor och affärer samt strävar efter att göra varje dag bättre än gårdagen. Du visar handlingskraft, har ett systematiskt arbetssätt och god samarbetsförmåga. Din inställning är positivt med ett mindset att allt går att göra lite bättre samt att du stimuleras av att möta nya miljöer. Slutligen är du en stresstålig lyhörd person som trivs med teamarbete. 
 
 
Placeringsort: Tjänstens placering är i Kalix men innefattar löpande tjänsteresor till företagets övriga anläggningar i Överkalix, Gällivare, Luleå & Kiruna ca 1 gång per månad och ort.
 
Anställning:  Du är anställd av oss på Externa dom första 3-6 månaderna för att sedan gå över till direkt anställning hos kundföretaget.
 
Ansökningar görs i ansökningsformuläret eller via vår hemsida www.externa.se.
Apply for this job
Final application date 2022-10-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Externa är bemannings & rekryterings företaget som specialiserat sig på att tillhandahålla personal inom bygg industri och transport. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Vi erbjuder alltid marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning - inget är viktigare för oss än att våra konsulter känner sig trygga i sin anställning och mår bra på arbetsplatsen.