Industriplåtslagare/ svetsare till vår verkstad i Horndal

Avesta

Industriplåtslagare/svetsare Verkstad

2022-08-26

Contact details

Emil Svahn

Gruppchef Plåt & Svets Horndal

070–841 53 93

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2022-09-30

Date of publication

2022-08-26

Vill du bli en del av vårt härliga gäng på plåtverkstaden i Horndal?

Vår beläggning ökar och vi behöver nu förstärkning. Vi söker dig som har arbetat några år i yrket. Du gillar teknik och utveckling. Du vill vara en del av ett spännande och växande bolag. 
 
I Horndal ligger vår svets & maskinverkstad som fokuserar på större konstruktioner. Här finns gedigen kompetens och erfarenhet kring tillverkning av komplexa konstruktioner med krav på finish och kvalitet.
 

Arbetsuppgifter

Som Industriplåtslagare/svetsare arbetar du med att tillverka stålkonstruktioner, både stora och små, för våra industrikunder. Det vi tillverkar är ofta unika objekt eller små serier. Du gör alla moment såsom kapar, svetsar, slipar och monterar utifrån ritningsunderlag. Du arbetar ibland med egna uppdrag och ibland tillsammans med andra. Arbetet sker i vår verkstad som ligger i den anrika stålverksbyggnaden i Horndal. 

Kvalifikationer

  • Du har goda kunskaper inom montering och svetsning av stålkonstruktioner med få eller flera delar och i en variation av material och tjocklekar.
  • Du är utbildad svetsare och har några års erfarenhet av MIG/MAG-svetsning. Har du erfarenhet av MMA (pinne) och TIG är det meriterande.
  • Du har goda kunskaper i ritningsläsning.
  • Meriterande om har svetslicens inom svartstål, rostfritt och har yrkeserfarenhet från plåtslageri. Det är också meriterande om du har travers- och truckutbildning.

Personliga egenskaper

Du är självständig i ditt arbete och är van vid att ta eget ansvar. Du har god samarbetsförmåga. Du tycker det är viktigt att vara noggrann och hålla ordning och reda. Att vara flexibel och ha kunden i fokus är självklart för dig. Du gillar utveckling och förbättringar.
 

Vi vill utvecklas tillsammans med dig!

Du söker via länken i annonsen. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
 
 Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera e-post eller brevansökningar.

 
Sök den här tjänsten
Final application date 2022-09-30

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 850 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.