Specialistläkare till Danviks Vårdcentral

Stockholm

Specialistläkare Allmänmedicin

2022-07-28

Contact details

Anna Stenström

verksamhetschef

076-051 01 04

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Various

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2023-01-15

Date of publication

2022-07-28

 
Är du Specialistläkare i Allmänmedicin och vill arbeta på en liten o trivsam vårdcentral tillsammans med motiverad och ambitiös personal - ? Tycker du dessutom att det är roligt med handledning och verksamhetsutveckling - då är du varmt välkommen till oss!
 
Danviks Vårdcentral växer behöver därför ytterligare en Specialistläkare i Allmänmedicin. Vi söker en empatisk, engagerad och kompetent kollega som är flexibel och duktig på att prioritera och förstås har en mycket god samarbetsförmåga.
 
Om mottagningen:
Danviks Vårdcentral ligger vid Danvikstull och har drygt 4600 listade patienter. Vi som arbetar här trivs med att arbeta tillsammans för våra patienters bästa. Vår arbetsmiljö präglas av arbetsglädje, prestigelöshet, vänlighet och omtänksamhet om både patienter och medarbetare. 
 
Danviks Vårdcentral tillhör Sickla Hälsocenter AB som är en del av Prima Vård.
 
Om tjänsten:
Den utlysta tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tjänstgöringsgrad och tillträdesdatum sker enligt överenskommelse. Möjlighet till medicinskt ledningsansvar finns.
 
Verkar tjänsten intressant - ? Kontakta verksamhetschef Anna Stenström på tel 076-051 01 04 eller via mail: anna.stenstrom@primavard.se så får du mer information!
 


Sök den här tjänsten
Final application date 2023-01-15

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård.
Prima Vård har idag cirka 85 vårdenheter och omkring 450 000 listade patienter i 12 regioner.
Läs mer om företaget på www.primavard.se