Erfaren platschef till vår entreprenadavdelning.

Leksand

Platschef - Entreprenad

2022-07-15

Contact details

Thomas Nääs

Produktionschef -Bygg

073-633 41 21

E-mail me

Mikael Wilén

HR-ansvarig

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2022-08-15

Date of publication

2022-07-15

Vad som väntar dig.
Som platschef ansvarar du för genomförandet av såväl större som mindre byggprojekt inom vår entreprenadverksamhet. De senaste åren har vi byggt allt ifrån bilhallar och nöjesanläggningar till serviceboenden, bostäder och kontorslokaler. Beställarna varierar mellan offentliga och privata kunder, där vi också jobbar med egen projektutveckling.
För dig som Platschef betyder det ett omväxlande arbete med möjlighet att bygga upp en egen erfarenhet av olika typer av projekt.
 
Att jobba nära våra beställare, som samverkan eller partnering, är en naturlig del av vår vardag och något som vi brukar få mycket beröm samt uppskattning för. 
 
 
Våra förväntningar på dig
Skoglunds är ett anrikt bygg- och fastighetsbolag som värnar om det lokala. Vi förutsätter att du har ordning och reda i dina projekt samt har en naturlig fallenhet för ett strukturerat arbetssätt. Du ansvararar för den dagliga driften t.ex. produktions- och veckotidplaner, och KMA-arbetet på projektet. Tillsammans med arbetschefen och övriga organisationen ansvarar ni även för inköp- och leveranstidplaner och ekonomin i projektet. Det är viktigt att du bygger ett starkt team i varje enskilt projekt och skapar förutsättningar för en bra stämning, trivsel och ansvarskänsla hos medarbetarna.
 
Du har även ett delegerat arbetsmiljöansvar, där du tillsammans med skyddsombud, KMA-grupp samt övriga kollegor jobbar för att ingen ska komma till skada på våra arbetsplatser.  
 
Vi vill utvecklas och tror att du med dina ögon kan tillföra vår verksamhet ny kunskap samt har viljan och förmågan att vara med, och inom ditt specialistområde, driva den utvecklingen.
 
 
Vad vi söker hos dig
Du är ödmjuk, prestigelös och har ett stort intresse samt erfarenhet från byggbranschen, där du drivit större projekt tidigare.
 
Som person är du strukturerad och har lätt att hålla ihop projekten. Du är också kommunikativ och har förmågan att lyfta blicken och se till helheten. Att utmana det beprövade faller sig naturligt för dig.
 
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom relevant område, alternativt förvärvat erfarenhet inom området som vi bedömer likvärdigt. Du har flera års erfarenhet från likande roller inom branschen. Har du erfarenhet från partnering som samverkansform är det en merit.
 
Du har varit chef tidigare, men viktigast är att du har goda ledaregenskaper och med det menar vi att du är tillitsfull, lyhörd och genuint intresserad av att skapa så goda förutsättningar som möjligt för dina medarbetare att lyckas i sina uppdrag.
 
Anställningen
Rollen som Platschef rapporterar till Arbetschefen för det aktuella projektet. Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Du utgår från hemmet och projekten är främst lokaliserade i mellersta Dalarna, men i perioder kan även andra orter förekomma. Vårt huvudkontor ligger i Leksand.
 
På huvudkontoret finns även våra stödfunktioner (Kalkyl, Konstruktion, KMA, Ekonomi, HR, Marknad och IT) som gärna hjälper till när Du behöver det.
 
Vi har också gemensamma träffar med alla platschefer för att tillsammans kunna utveckla verksamheten och mer strukturerat utbyta erfarenheter i arbetet.
 
Därför ska du välja Skoglunds
Vi är ett familjeföretag som har sina rötter i Leksand sedan 1891. Vi har korta beslutsvägar, ett prestigelöst förhållningssätt och vi kommer ge dig stor självständighet och frihet i ditt arbete med tillhörande mandat. Vi förstår alla vikten av att det är vi tillsammans som gör skillnaden så vår lagkänsla är stark. Vi har en vilja att utveckla oss som individer liksom att hitta ännu mer effektiva sätt att arbeta inom alla våra verksamheter. Vi är en trygg och stabil arbetsgivare med tydligt fokus på samhällsutveckling. Vi skapar möjligheter för våra medarbetare att känna stolthet över att vara en del av vårt team.
Apply for this job
Final application date 2022-08-15

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

Familjeföretaget Skoglunds i Leksand grundades 1891 och består av Skoglunds Bygg, Skoglunds Fastigheter, Skoglunds måleri, Leksands Maskinpartner och AB Mora Byggservice. Vi är till största delen verksamma i Dalarna med tyngdpunkten i Siljansområdet. Byggbolaget erbjuder tjänster inom byggservice, byggentreprenad, byggnadsvård och fastighetsutveckling. Vi är ISO-certifierade avseende Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Vi är totalt ca 175 anställda och omsätter ca 500mkr.

Vi vill alltid vara med och ta ansvar i den lokala samhällsutvecklingen och eftersträvar långa relationer med våra medarbetare, kunder och leverantörer.