Konceptutvecklare/ Maskinkonstruktör Stockholm/Södertälje

Södertälje

Konceptutvecklare/ Maskinkonstruktör

2022-07-12

Contact details

Jacob Ferrer

Area Manager Enerco EA

073 - 684 04 66

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2022-09-30

Date of publication

2022-07-12

Har du en civil- eller högskoleingenjörsexamen (eller motsvarande kompetens) inom maskinteknik eller mekatronik? Vill du bli en del av ett team som arbetar med kvalificerade och utmanande uppdrag som innefattar hela eller delar av produktionskedjan? Nu söker vi en konceptutvecklare/maskin-mekanikkonstruktör inom produktionsutveckling till vår verksamhet i Stockholm/Södertälje.
 
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 850 medarbetare på ett flertal orter i Mellansverige med verksamhet inom sju verksamhetsområden: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriella projekt, VA-teknik och processvatten och värmeväxlarservice.
Vår engineeringsverksamhet expanderar och vi söker nu en erfaren konceptutvecklare/maskin-mekanikkonstruktör som vill vara med och fortsätta bygga ett starkt konsultlag i Stockholm och Södertälje inom järnväg, fordon, försvar, energi och Life Science.
 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som jobbat inom produktionsteknik med konceptutveckling och har erfarenhet av process/konstruktion/automation. I rollen som konceptutvecklare hos oss kommer du att mötas av kvalificerade och utmanande uppdrag och projekt som innefattar hela eller delar av produktionsskedjan. Du kommer att arbeta med spännande projekt, både internt och externt, där du har möjlighet att bredda din erfarenhet och kunskapsbank då uppdragen och projekten varierar över tid.

Vi levererar lösningar till många olika branscher, exempelvis medicinteknik/life science, fordonsindustrin, konsumentprodukter och verkstadsindustri, och till både stora och små företag. Vårt team arbetar med produkt och produktionsutveckling där vår kompetens innefattar projektledning, mekanikkonstruktion, elkonstruktion, process, automation, underhållsteknik och programmering.

Att vidareutvecklas i sin kompetens är viktigt för både dig och oss på Enerco. Vi utmanar, jobbar proaktivt och löser problem tillsammans. Vi värderar möjligheten att ha roligt både på och utanför jobbet högt och därför är vi måna om att skapa en bra balans mellan jobb och fritid. Du blir helt enkelt en del av ett glatt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra.
 

Kvalifikationer

Du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik eller mekatronik alternativt annan relevant utbildning inom området. Vi söker dig med industriell vana och ser gärna att du har erfarenhet av produkt- process/anläggning eller produktionsutveckling.
Du uttrycker dig obehindrat i både engelska och svenska, i så väl tal som skrift.
 
Vidare förutsätter vi att du fullständigt behärskar en eller flera av de vanligaste mjukvarorna för 3D-modellering och ritningshantering. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av att jobba i projektform inhouse eller ute hos kund.
 

Personliga egenskaper och färdigheter

  • Du vill utvecklas inom rollen som konceptutvecklare och konstruktör och söker hela tiden ny kunskap
  • Du är flexibel och har förmågan att arbeta i flera projekt eller uppdrag samtidigt
  • Du kan driva egna konceptlösningar och van att jobba ihop med andra kompetenser som ingår i projekten som projektledare, mekanikkonstruktörer och automationsingenjörer
  • Du har lätt för att kommunicera med både kunder och medarbetare och kan planera ditt arbete effektivt
  • Som person är du engagerad och bidrar med idéer och du trivs när du får mycket eget ansvar
  • Du uppskattar sociala sammanhang och ser värdet i att knyta kontakter 

 

Varför Enerco ?

När vi på Enerco ser chansen att förändras tar vi tillfället i akt - för varje möjlighet, oavsett hur liten, kan vara början på något stort. Att leverera tekniska lösningar som förändrar människors liv handlar om att ha entreprenörsanda – att hitta stunderna och förstå dess potential.
Därför söker vi dig som drivs av att utveckla dina medarbetare och leverera resultat. Enerco värdesätter din kommunikativa ådra, din förmåga att få saker gjorda och ditt sätt att motivera andra att uppnå sina mål. Din vana av högt tempo och utveckling kommer komma väl till pass hos oss.  Du kommer självklart få utlopp för ditt intresse för problemlösning, ständiga förbättringar, teknik och underhåll!
 

Är du redo att göra skillnad ?

Skicka in din ansökan! Vi väntar på att få läsa om dig och hur du kan bidra till nytänkande och förbättrade tekniska produkt och produktionslösningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar ej emot e-post eller brevansökningar.
 
Apply for this job
Final application date 2022-09-30

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 850 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.