Gruppchef till vårt växande team i Sandviken/Hofors

Sandviken

Gruppchef Enerco Engineering Sandviken/Hofors

2022-07-05

Contact details

Rebecca Granath

HR-specialist

073-0412454

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2022-08-31

Date of publication

2022-07-05

Enerco Engineering i Sandviken/Hofors är en expansiv grupp av mekanikkonstruktörer, projektledare och underhållsutvecklare som jobbar mot gruv-, stål-, energi-, pappers- och tillverkningsindustrin. Vi söker nu en gruppchef till ett dynamiskt och erfaret team i en väletablerad och växande koncern. Från vårt kontor på Sandbacka Science Park i Sandviken arbetar vi huvudsakligen i projektform tillsammans med Enerco’s egna verkstäder i Hofors, Horndal och Smedjebacken i kombination med konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med en härlig intern gemenskap. 
 
Om tjänsten
Som gruppchef för Enerco Engineering i Sandviken/Hofors ansvarar du för ett tiotal personer främst på Sandbacka Park i Sandviken, men också ett antal medarbetare på kontoret i Hofors. Gruppen består huvudsakligen av mekanikkonstruktörer med focus på tung industri i närområdet men supporterar även kunder och uppdrag i andra regioner. Sandviken-kontoret växer och tillväxt samt rekrytering kommer vara ett fokusområde för dig som gruppchef. Du har ansvar för ekonomi och marknadsföring för Enerco Engineering i Sandviken/Hofors och du är medlem i ledningsgrupp för affärsområdet Industriell utveckling.
 
Vad erbjuder vi
Att vidareutvecklas i sin kompetens är viktigt för både dig och oss på Enerco. Vi utmanar, jobbar proaktivt och löser problem tillsammans. Vi värderar möjligheten att ha roligt både på och utanför jobbet högt och därför är vi måna om att skapa en bra balans mellan jobb och fritid. Du ansvarar för ett glatt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra.
 
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med teknisk erfarenhet som gärna har haft ledarroller och marknadsföringsfärdigheter i konsultbranschen eller liknande roller i större industrier. Du har mycket god förmåga att kommunicera, du lyssnar på kunden och ger allt för att skapa värde och se till att projekten lyckas. Som person gillar du kliva in i olika och nya arbetskulturer och skapa relationer, du ser utmaningar som en möjlighet till utveckling. Vi ser dessutom gärna att du uppfyller nedanstående punkter:
·    Goda ledaregenskaper med entreprenörsanda
·    Erfarenhet av projektkoordinering 
·    Ekonomisk och affärsmässig erfarenhet
·    Ingenjörsutbildning
·    Erfarenhet från gruv-, stål-, papper-, process- eller tillverkningsindustrin
·    Är nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik, människor och ledarskap
 
MERITERANDE FÄRDIGHETER, EGENSKAPER OCH ERFARENHETER
Som person trivs du i den dagliga operativa verksamheten och är samtidigt driven av utmaningen att utveckla, strukturera och se lösningar. 
-    Du stödjer och stöttar medarbetarna för att nå bästa resultat. 
-    Du är engagerad, utåtriktad, prestigelös och har ett tydligt driv.
-    Du är trygg och stabil och har lätt för att ta ansvar. 
-    Du är lyhörd samtidigt som du vågar ta plats med en motivation att göra det som krävs för att nå uppsatta mål. 
-    Du har lätt för att uttrycka dig i svenska och engelska i såväl tal som skrift 
-    Du kan använda affärssystem och Office-paketet obehindrat.
 
Ansök nu! Tillsättning av tjänsten sker löpande.
 
Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar ej emot e-post eller brevansökningar.
Apply for this job
Final application date 2022-08-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 850 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.