Industri och processrengöring

Västerås

Processtädare

2022-06-20

Contact details

Henrik Andersson

Driftchef

072-7296392

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2022-07-31

Date of publication

2022-06-20

Vill du vara en kugge i svensk industri? Vill du röra på dig i ditt arbete?  Nu söker vi dig som vill jobba med industri och processtädning i Västerås

 
Kort om jobbet
Jobbet innebär att du städar och gör rent hos våra kunder. Genom jobbet får du en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen. Du får uppleva alltifrån värmeverk till tillverkande industrier samt arbeten inom byggsektorn.
 
Kort om oss
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 800 medarbetare på omkring 14 orter runt om i Svergie. Vårt mål och syfte är stärka svensk industri.
 
Arbetsuppgifter
Du är ute på plats hos kund och gör rent och städar deras utrustning och lokaler. I arbetet ingår arbetsuppgifter med högtryckstvätt, grovstädning, dammsugning mm. Du arbetar med skyddsutrustning. Under perioder förekommer andra arbetsuppgifter såsom bilning, vara behjälplig till sugbilar odyl. Du kommer få tydliga instrktioner vad du ska göra. 
 
Vi erbjuder dig en marknadsmässig lön, en varierande vardag och att du får möjlighet att utvecklas. Vid en eventuell anställning kommer du att genomgå en säkerhetskontroll.
 
Din bakgrund
Som person är det viktigt att du har rätt attityd och inställning och att du uppskattar att jobba med fysiskt krävande arbetsuppgifter. För att arbetet ska fungera hos våra kunder vill vi att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi vill att du har körkort med behörighet B.
 
Har du tidigare arbetat med rengöring inom industri och har du körkort behörighet C är det meriterande.

 

Personliga egenskaper

För att lyckas i jobbet så är det viktigt att du är noggrann och att du håller tider. Det är också viktigt att du är uppmärksam och framförallt att du tänker på säkerheten både för sig själv och andra. Vi söker dig som är i god fysisk kondition, som är positiv och trivs med ett varierande arbete.

 
Välkommen att söka och utvecklas med oss!

Ansök nu! Tillsättning av tjänsten sker löpande.
 
Vi tar emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar ej emot e-post eller brevansökningar.

Apply for this job
Final application date 2022-07-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 800 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.