Chaufför/ torrsugsoperatör med C-kort Stockholm Norra

Stockholm

Chaufför/ Torrsugsoperatör med C kort

2022-06-16

Contact details

Ingemar Thörnquist

Gruppchef

076 641 06 44

E-mail me

Anna Andersson

HR generalist

073 0544686

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Heavy truck

Application

Final application date

2022-07-31

Date of publication

2022-06-16

Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 800 medarbetare på omkring 14 orter runt om i Svergie. Våra affärsområden har spännvidd över ett stort antal servicetjänster för att kunna tillmötesgå våra kunders nutida och framtida behov. Vårt mål och syfte är stärka svensk industri och detta gör vi genom att vara snabbfotade entreprenörer i kombination med processmognad och innovation.
 
Vi söker nu fyra (4) Chaufförer/torrsugsoperatör till vår verksamhet i Stockholm Norra belägen i Upplands-Bro.
 
Som chaufför/ torrsugsoperatör ingår du i ett team som opererar torrsugen hos våra industrikunder och gör deras lokaler och miljöer fungerande och tillgängliga för både underhåll och produktion. Du är den som kommer med utrustningen till fältet och får i din vardag en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen. Du får uppleva alltifrån värmeverk till tillverkande industrier samt arbeten inom byggsektorn.
 
Som person är det viktigt att du har rätt attityd och inställning och att du uppskattar att jobba med fysiskt krävande arbetsuppgifter. Det här jobbet passar dig som vill röra på dig i ditt arbete. Vi erbjuder ett genuint och härligt gäng med fin sammanhållning och en varierande och utmanande vardag. 


Arbetsuppgifter

Alla förekommande arbeten som utförs med torrsugare. Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen förekommer. 
Utöver detta innebär tjänsten att du ingår i avdelningens beredskap.

Kvalifikationer och egenskaper

Som chaufför/ torrsugsoperatör behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Vi lägger därför stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt att du alltid sätter säkerheten främst. Vi söker dig som är i god fysisk kondition, som är positiv och trivs med ett varierande arbete. Utöver detta behöver du;
- Erfarenhet inom torrsug
- Körkort behörighet C 
- YKB
- Behärskar svenska i tal och skrift.

Meriterande är;
- ADR-Tank
- CE-Behörighet
- Arbete inom industri eller energisektorn

Tillsättning av tjänsten sker löpande.

Apply for this job
Final application date 2022-07-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 800 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.