Husläkarmottagningen Täby Centrum söker leg. Psykolog

Täby

Leg. Psykolog

2022-07-29

Contact details

Sara Heidari

verksamhetschef

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2022-08-15

Date of publication

2022-07-29

Är du psykolog med KBT kompetens? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös? Husläkarmottagningen Täby Centrum söker en psykolog med KBT kompetens.
 
Tjänsten:
Hos oss arbetar du på mottagningen tillsammans med övriga medarbetare bestående av undersköterskor, sjuksköterskor och specilaistläkare. Vi erbjuder ett flexibelt och självständigt arbete. Du får stor möjlighet att påverka hur du lägger upp din arbetstid. 

Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT-kompetens och gärna med erfarenhet av primärvård.
Kunskap i systemet Take Care är meriterande.
Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt och flexibelt bör du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete.
 
Vår trevliga mottagning Husläkarmottagningen Täby Centrum  ingår som en del i Prima Vård, ett vårdbolag som driver vårdcentraler, kvinno- och barnhälsa,psylisk hälsa och företagshälsovård. Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.
 
Apply for this job
Final application date 2022-08-15

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.