Receptions- och konferenschef till Bosön

Lidingö

Receptions- och konferenschef

2022-06-15

Contact details

Niclas Ingwall

0706486247

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2022-07-15

Date of publication

2022-06-15

Bosön ligger på Lidingö och är Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum som erbjuder hotellrum, möteslokaler, restauranger, idrottshallar och mycket mera. Här utvecklas svensk idrott, näringsliv och privatpersoner sida vid sida genom utbildningar och konferenser men även med träning och tester. Gästerna kommer från många håll vilket ger en härlig och unik mix av människor som skapar en skön och informell atmosfär. Ingen dag är den andra lik. 

Vi söker nu en utvecklingsorienterad Receptions- och konferenschef med ett brinnande intresse för värdskap, träning och hälsa. Vi söker dig som med drivkraft och passion vill vara med att leda och utveckla Bosön mot nya höjder och förmedla varumärket Bosön till våra gäster. Du ansvarar för den dagliga driften av reception och konferens, coachar ditt team mot uppsatta mål och leder genom att vara en förebild. Du ingår i ledningsgruppen och arbetar nära de andra avdelningscheferna. .  Tillsammans bygger vi framgång för våra gäster och besökare.

Din profil och bakgrund
Du har ett högt service- och kvalitetstänk, älskar gästkontakten och att vara operativt närvarande är en självklarhet för dig. Du är trygg och prestigelös i din ledarroll med förmåga att skapa både struktur och arbetsglädje. Du triggas av detaljer och förstår att de är viktiga för gästens helhetsupplevelse och för att kunna leverera över förväntan. Vi ser gärna att du kommer från en liknande position som Receptionschef eller har flera års erfarenhet i reception, gärna på konferenshotell. 

Vad kan vi på Bosön erbjuda dig? 
Bosön ingår i Stockholm Meeting Selection som är en grupp av unika hotell- och mötesdestinationer. Hos oss kan våra gäster ha konferens i en brödfabrik, njuta på SPA, spela padel och träna på Sveriges bästa idrottsanläggning. Vår mission är att bjuda våra gäster på livets goda varje dag – genom ett bemötande och en miljö som stimulerar till glädje, inspiration och utveckling. 

Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med på resan att utveckla och skapa starka varumärken i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.
 
Tjänsten är tillsvidare med start snarast, vi tillämpar kollektivavtal.
 
Kontakt
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Growisit - Vi rekryterar för besöksnäringen
Kontaktperson: Niclas Ingwall
Tel: 0706-48 62 47
niclas.ingwall@growisit.se
 
Placeringsort: Bosön, Lidingö  
 
Sök den här tjänsten
Final application date 2022-07-15

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

I vår hotellgrupp ingår Hesselby Slott, Åkeshofs Slott, Ulfsunda Slott, Skytteholm Hotell & Konferens, Näsby Slott, Rosersbergs Slottshotell, Villa Lovik, Bosön, Sturegatan 15, Restaurang Hantverket, Lilla Slottskrogen & Restaurang Råkoko.