Domino's Pizza Malmö söker nu Restaurangchef!

Malmö

Restaurangchef

2022-06-08

Contact details

Athena Andersson

Operations Manager

0725551248

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

6 months or longer

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2022-12-01

Date of publication

2022-06-08

Domino's Pizza Malmö söker nu drivna Restaurangchef!
 
Vi söker Butikschef med driv och engagemang i det löpande butiksarbetet. Din roll innebär att du ansvarar för den dagliga driften av butiken såsom försäljning, kampanjer, schemaläggning, bemanning, beställningar samt personalfrågor. 
Vi söker en person som är pålitlig, stresstålig och serviceinriktad. Arbetet är varierande, intensivt och tempofyllt. Exempel på arbetsuppgifter är betjäning av kunder, påfyllning av varor, beställningar samt varumottagning. 
 
Butikschefen har resultatansvar och de övergripande uppgifterna är att leda och utveckla verksamheten så att butiken levererar enligt uppsatta mål. Som butikschef är du rak i din kommunikation och delaktig i den dagliga driften, med ett tydligt ledarskap, för att tillsammans med dina medarbetare skapa en arbetsplats som utstrålar engagemang och glädje.
 
Vad söker vi?
-Du trivs bland kunder i en tempofylld butiksmiljö. Du är duktig på att motivera och har ett ledarskap som gör att du kan skapa goda resultat genom att leda andra.
-Du är självständig och självgående redan från start.
-Du ser hela tiden möjligheter och skapar genom ditt engagemang och din höga energinivå, utveckling av såväl medarbetare som butik.
-Du sätter en ära i att hålla din butik i ett inbjudande skick och du har en utpräglad känsla för att skapa kvalitet för dina kunder.
-Du är öppen, utåtriktad och har vilja och energi att skapa ett vinnande team.
-Det är meriterande med erfarenhet från liknande verksamhet med butiksförsäljning och personalansvar. Du har goda datorkunskaper och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Utöver detta krävs det att du är pålitlig, ansvarsfull och noggrann. 
 
Krav
-Du behärskar bra svenska eller engelska i tal och skrift.
-Flexibilitet/ Tillgängninghet 
-Körkort är ett plus
 
 
Tjänsten är heltid 40 timmar per vecka, med tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Dina arbetstider kommer att variera, (kvälls- och helgarbete ingår).
Lön enligt Unionens kollektivavtal via Visita. + bonus system.
 
Ansökningar sker via email. Vänligen skicka ditt CV och personligt brev till: Athena.andersson@dominos.se
Apply for this job
Final application date 2022-12-01

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

Domino's Pizza grundades i USA 1960 och är idag världens största pizzakedja med stora tillväxtplaner i Sverige.
Sveriges första Domino's-restaurang öppnades i Mobilia i Malmö 2016. Idag har vi 14 butiker i Sverige. Vi strävar alltid efter att erbjuda upplevelser som överstiger våra kunders förväntningarna och utmanar ständigt gränserna för vad snabbmatskategorin kan leverera.

Domino's Pizza är världsledande i att baka och leverera färsk varm pizza. Vi levererar miljontals pizzor världen över varje vecka. Dominos uppdrag är att uppskatta och tillgodogöra individens unika talanger och insatser. För att skapa en miljö där alla medarbetare, med sina unika egenskaper, kan uppnå sin högsta potential. Vi är stolta över våra medarbetare och våra medarbetare är stolta över Domino's Pizza! Att vara det bästa hemkörningsföretaget i världen kräver exceptionella medarbetare som arbetar tillsammans. På Domino's Pizza kommer våra medarbetare i första hand.