Mekkonstruktörer, El/Automationsingenjörer, Projektledare

Sandviken

Mekkonstruktör, El/Automationsingenjör, Projektledare

2022-06-03

Contact details

Ludovic Gailleton

VD Enerco Industrial Projects AB

070-6170261

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2022-07-31

Date of publication

2022-06-03

Enerco expanderar och behöver förstärkas i flera discipiner för kunduppdrag i regionen. Vi söker Mekkonstruktörer, El- & Automationsingenjörer samt Projektledare som vill vara med och fortsätta bygga ett starkt team i Sandviken inom bland annat: Gruv-, Stål-, Energi-, Papper- och Tillverkningsindustrin. Som medarbetare hos oss får du vara en del av ett sammansvetsat och dynamisk team, inom en väletablerad och växande koncern. Från vårt kontor på Sandbacka Science Park i Sandviken erbjuds en unik möjlighet att arbeta i projekt tillsammans med Enercos egna Verkstäder i Hofors, Horndal och Smedjebacken i kombination med konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med en härlig intern gemenskap. 
 
Att vidareutvecklas i sin kompetens är viktigt för både dig och oss på Enerco. Vi utmanar, jobbar proaktivt och löser problem tillsammans. Vi värderar möjligheten att ha roligt både på och utanför jobbet högt och därför är vi måna om att skapa en bra balans mellan jobb och fritid. Du blir helt enkelt en del av ett glatt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra.
 
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med erfarenhet av mekkonstruktion, el&automation eller projektledaruppdrag som är trygg i sin roll. Du har mycket god förmåga att kommunicera tydligt, effektivt, du lyssnar på kunden och ger allt för att skapa värde och se till att projekten lyckas. Som person gillar du kliva in i olika och nya arbetskulturer och skapa nya relationer, och du ser utmaningar som en möjlighet till utveckling. Vi ser dessutom gärna att du uppfyller nedanstående punkter:
·    Ingenjörsutbildning (BSc eller MSc)
·    Erfarenhet av mekkonstruktion, el&automation, projektledning eller projektkoordinering
·    Meriterande med erfarenhet från gruv-, stål-, papper-, process- eller tillverkningsindustrin
·    Trivs med nya miljöer och att knyta nya kontakter
·    Är nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik, människor och arbete i projekt
 
MERITERANDE FÄRDIGHETER, EGENSKAPER OCH ERFARENHETER
Som person trivs du i den dagliga operativa verksamheten och är samtidigt driven av utmaningen att utveckla, strukturera och se lösningar. 
-    Du anpassar dig lätt och ser enkelt möjligheter för hur projekten ska drivas för att nå bästa resultat. 
-    Du är engagerad, utåtriktad, prestigelös och har ett tydligt driv.
-    Du är trygg och stabil och har lätt för att ta ansvar. 
-    Du är lyhörd samtidigt som du vågar ta plats med en motivation att göra det som krävs för att nå uppsatta mål. 
-    Du har lätt för att uttrycka dig i svenska och engelska i såväl tal som skrift 
-    Du kan använda office -paketet obehindrat.
 
Ansök nu! Tillsättning av tjänsten sker löpande.

Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar ej emot e-post eller brevansökningar.

För denna rekrytering har vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi använder. Härmed avböjer vi kompletterande tjänster för pågående rekrytering såsom annonsering och rykrytteringstjänster.
Apply for this job
Final application date 2022-07-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 800 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.