Projektledare

Stockholm

Projektledare

2022-05-12

Contact details

Erik Pettersson

Konsultchef

073- 633 28 54

E-mail me

Carina Helldén

stf HR-chef

070 233 61 95

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2022-06-30

Date of publication

2022-05-12

Vill du vara med och sätta din prägel på det team du jobbar i då ska du söka till oss nu!

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vårt nya Stockholmskontor. Du erbjuds en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med en härlig gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter.  

Om oss-vi förenar struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap

Vi är ett sammansvetsat team av ingenjörer som jobbar med många intressanta uppdrag mot våra kunder i Stockholmsområdet. I teamet finns kompetenser inom projektledning, automation, konstruktion och systemutveckling. Våra ingenjörsteam finns i Sandviken, Södertälje, Borlänge, Hofors, Kalmar och Stockholm och det är där vi expanderar just nu!
 

Din bakgrund-nyfiken och erfaren projektledare som brinner för teknik, människor och ledarskap

Vi söker dig med några års erfarenhet av projektledaruppdrag och som är trygg i din roll. Vi lägger stort fokus på din kommunikativa förmåga som behöver vara tydlig och effektiv. Du lyssnar på kunden och ger allt för att skapa värde och se till att projekten lyckas. Som person gillar du att möta olika arbetskulturer och skapa nya relationer. Du ser utmaningar som en möjlighet till utveckling. Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning (BSc eller MSc). Det är meriterande om du har erfarenhet från fordons-, spår-, process- eller tillverkningsindustrin.
 

Din profil-relationsbyggande, lösningsfokuserad och van att kommunicera

Som person trivs du i den dagliga operativa verksamheten och är samtidigt driven av utmaningen att utveckla, strukturera och se lösningar. 
  • Du anpassar dig lätt och ser möjligheter för hur projekten ska ledas för att nå bästa resultat. 
  • Du är engagerad, utåtriktad och prestigelös.
  • Du är trygg och har god självkännedom.
  • Du är lyhörd samtidigt som du vågar ta plats med en motivation att göra det som krävs för att nå uppsatta mål. 
  • Du kan uttrycka dig i svenska och engelska, i tal och skrift.
  • Du använder office -paketet obehindrat.
 

Vi vill utvecklas tillsammans med dig

Att vidareutvecklas i sin kompetens är viktigt för både dig och oss på Enerco. Vi utmanar, jobbar proaktivt och löser problem tillsammans. Vi värderar möjligheten att ha roligt både på och utanför jobbet högt och därför är vi måna om att skapa en bra balans mellan jobb och fritid. Du blir helt enkelt en del av ett glatt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra.
 

Sök redan idag-tillsammans stärker vi svensk industri!

 
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
 
Du söker via länken i annonsen. Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera e-post eller brevansökningar.
Sök den här tjänsten
Final application date 2022-06-30

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Enerco Group AB startades i januari 2015 med en tydlig vision. Vi ville stärka konkurrenskraften inom svensk industri och vi ville göra det på vårt sätt – genom att förena storbolagens struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Idag är vi omkring 800 medarbetare i koncernen, vi har verksamhet på ca 14 orter och våra uppdrag drivs runt om i Sverige, men också utanför landets gränser. Tillsammans erbjuder vi våra kunder teknik- och underhållstjänster av högsta kvalitet, utförda av medarbetare med gedigen kompetens och lång erfarenhet från branschen.

I vår koncern finns ett brinnande engagemang för industrikunder och en stark övertygelse om att vi kan göra skillnad. Vårt mål är att tillföra en ny dimension i hur industriservicetjänster levereras.