ST- läkare till vårdcentralen Aroma

Vetlanda

ST- läkare

2022-05-06

Terms

Type of employment

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2022-06-30

Date of publication

2022-05-06

Välkommen till vårdcentralen Aroma i Vetlanda!
 
Vårdcentralen Aroma växer så det knakar och vi behöver fler ST-läkare. Vi har en stabil stab av erfarna specialistläkare i allmänmedicin som är fantastiska handledare. Vill du vara med i ett kompetent team som värdesätter arbetsglädje och som gillar att arbeta tillsammans med övriga professioner på vårdcentralen? Om du känner igen dig, sök tjänsten hos oss!
 
 
Om vårt ST-program
För att din ST-tjänstgöring ska bli framgångsrik erbjuder vi:
- Stabil läkarbemanning sedan många år med fast anställda allmänspecialister
- Tjänstgöringen följer det ST-koncept som används i primärvården i Region Jönköpings län, vilket följer SFAM’s målbeskrivning
- Stor möjlighet att tillsammans med din handledare påverka innehållet i din ST-tjänstgöring
- Konkurrenskraftig ST-lön
 
 
Vi erbjuder dig
Din ST-tjänstgöring blir varierad och innehållsrik och följer målbeskrivningen ovan. Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Hos oss får du möjlighet till ett stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor med hög kompetens i en trivsam och nyrenoverad miljö. Du har goda möjligheter att anpassa dina arbetstider och själv lägga upp ditt arbete. Vår syn på vårdcentralen Aroma präglas av prestigelöst och nära samarbete mellan alla professioner med korta beslutsvägar. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje! 

 
Kvalifikationer
Vi söker dig med svensk legitimation som läkare. Som person hoppas vi att du är kommunikativ, pedagogisk och samarbetsvillig. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
 

Mer om tjänsten
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på vårdcentralen Aroma i Vetlanda. Urval och intervjuer sker löpande.
 
Vid eventuella frågor kontakta verksamhetsschef Linda Jansson på telefon: 010-243 27 02 eller
079-0060 490.
 
 
Om vårdcentralen
Vårdcentralen Aromas mål är att vara en arbetsplats som främjar en god arbetsmiljö och värnar om ett gott bemötande och tillhandahålla vård med hög kompetens, kvalitet och kontinuitet. Allas delaktighet och inflytande på arbetsplatsen är högt prioriterat. Av största vikt är ett lokalt ledarskap med korta beslutsvägar och lyhördhet för personalens synpunkter och önskemål.
Vårdcentralen Aroma är en privat driven vårdcentral som startades av vårdpersonalen vid vårdvalets införande i Region Jönköping år 2010. Vårdcentralen är sedan årsskiftet 2018/2019 en del av Prima Vård.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Apply for this job
Final application date 2022-06-30

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om företaget

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har ca 300 000 listade patienter och 2600 anställda fördelade på 75 vårdenheter i 12 regioner. Prima Vård hette, till september 2021, Lideta Hälsovård.