CNC-operatörer till vår verkstad i Hofors

Hofors

CNC-operatör

2022-05-04

Contact details

Rebecca Granath

HR-specialist

073-0412454

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2022-06-15

Date of publication

2022-05-04

Vill du bli en del av vårt härliga gäng på maskinverkstaden i Hofors? Vår beläggning ökar och vi behöver nu förstärkning med CNC-operatörer till både svarvning och fräsning. Vi söker dig som har arbetat några år i yrket. Du gillar teknik och utveckling. Du vill vara en del av ett spännande och växande bolag. 
 
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 750 medarbetare på tio orter med verksamhet inom verksamhetsområdena engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt, processvatten och värmeväxlarservice. I vår verkstad i Hofors gör vi maskinbearbetningar, plåt- och svetstillverkningar, mekaniska och hydrauliska renoveringar.
 
Arbetsuppgifter
Som CNC-operatör ansvarar du för skärande bearbetning och produktion i din maskin. Du utgår från tillverkningsritningar och ansvarar för uppsättning, programmering, bearbetning samt återrapportering. Du arbetar självständigt men det är viktigt att du har god samarbetsförmåga med din grupp samt med vår avdelningar som vi samarbetar med. Vi rekryterar till flera maskingrupper så för en del av tjänsterna är det aktuellt med skiftgång.
 
Kvalifikationer
Du har arbetat några år i yrket, är utbildad CNC-operatör och har erfarenhet av att arbeta med CNC-programmering. Du har:
  • goda kunskaper i ritningsläsning och kontrollmätning
  • erfarenhet av Haidenain och/ eller Fanuc styrsystemen och CAD-CAM
  • Det är meriterande om du har erfarenheter av ytterligare styrsystem tex Siemens, EDGECAM
  • Det är också meriterande om du har travers- och truckutbildning
Personliga egenskaper
Du är självständig i ditt arbete och är van vid att ta eget ansvar. Du gillar att vara noggrann och hålla ordning och reda. Att vara flexibel och ha kunden i fokus är självklart för dig. Du gillar utveckling och förbättringar.
 
Enerco sätter din och dina kollegors säkerhet främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö, så det är viktigt att du delar dessa värderingar.
 
Ansök nu! Tillsättning av tjänsten sker löpande.
 
Vi tar emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar ej emot e-post eller brevansökningar.
Apply for this job
Final application date 2022-06-15

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 750 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.