TopWork söker hantverkare...

Hultsfred

Hantverkare

2022-08-08

Contact details

Patrick Groves

Rekryterare

0702604822

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

6 months or longer

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Access to own vehicle

Car

Application

Final application date

2022-08-21

Date of publication

2022-08-08

...till träindustri utanför Vimmerby. 
 
Vi söker nu dig som är händig och vill jobba inom träindustrin. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som snickare/montör, industrielektriker, VVS-montör, målare och kakelsättare inom träindustrin men det är inget krav. Det viktigaste är att du har erfarenhet av praktiskt arbete och har ”rätt” inställning, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat som vill jobba för att effektivisera produktionen. 
 
Kvalitet är viktigt för oss på TopWork och vårt kundföretag. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar efter att leverera hög kvalitet. Du bör vara en kreativ problemlösare inom ditt område och ha ett högt säkerhetstänk.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
Apply for this job
Final application date 2022-08-21

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!