Hemköp Torsplan söker Köksansvarig

Stockholm

Köksansvarig

2022-08-08

Contact details

Julia Prevander

Recruitment Coordinator

0705 - 46 71 00

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2022-08-22

Date of publication

2022-08-08

Hemköp Torsplan söker en Köksansvarig
 
Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.
Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.
 
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning på 6 månader tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda mestadels under dagtid på vardagar, men kvällar och helger kan förekomma.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
 
Nu söker vi dig som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet. Som köksansvarig på Hemköp Torsplan har du ansvar för att du och ditt team levererar maträtter av hög kvalitet. Det innebär att du tillsammans med dina kollegor ska producera olika typer av produkter, bland annat smörgåsar, sallader wraps och en härlig buffé med varm mat. 
I din roll som Köksansvarig har du ansvaret över personalen och att rutiner samt körschema följs för att verksamheten ska rulla på. Här arbetar du med nytänk, skapar nya maträtter och arbetar enligt HACCP samt Axfoods riktlinjer för hygien, hälsa och matsäkerhet. Med din kärlek till råvaran och din kunskap inom olika matlagningstekniker och trender, blir du en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor. 
 
I arbetsuppgifterna ingår:
  • Budgetansvar, göra beställningar, planera, sköta och utveckla vår köksavdelning
  • Följa upp försäljningssiffror, svinn, mathygien, innehållsförteckningar, matsäkerhet och rapportera till färskvaruansvarig
  • Vara delaktig i driften men också ansvara för ett team på 4-5 personer
  • Coacha och motivera ditt team, samtidigt som du säkerställer personalens utveckling mot gemensamma mål
 
Det här förväntar vi oss

Att du har stor kunskap och intresse för mat, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. Du har minst två års arbetslivserfarenhet som kock, med erfarenhet av att laga varierad kost. Vidare har du kunskap och förståelse för storköksdrift och du använder dig av köksekonomi vid framställande av maträtter. Självklart är du smaksäker med en stor portion kreativitet och nyfikenhet. Det är också viktigt att du arbetar efter Axfoods värderingar kring minskat matsvinn.
 
För att trivas hos oss ska du ha lätt för att jobba i team, vara noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Dessutom gillar du när tempot är högt och du är van att arbeta under tidspress. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften vilket exempelvis innebär att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du gärna jobbar över avdelningsgränser i butiken.
 
Övrigt
 
I samband med denna rekrytering samarbetar Hemköp med Retail Recruitment.
 
Sök tjänsten genom att klicka på "ansök här" nedan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor får du gärna kontakta ansvarig rekryterare, Julia Prevander. Vänta inte med att ansöka då vi gör ett löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du redo att ta plats inom Hemköp, där kunden alltid står i centrum? - Välkommen in med din ansökan!

Apply for this job
Final application date 2022-08-22

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Om Hemköp
Hemköp är butikskedjan för matälskare där god och hållbar mat står i fokus. Vi har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp ingår i Axfoodkoncernen.

På Hemköp är det högt till tak och vi delar med oss av kunskap, växer och utvecklas tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare och erbjuder löpande utbildning och ny kunskap. Hos oss slutar aldrig lärandet!

För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.