Fysioterapeut till Vårdcentralen Aroma i Vetlanda

Vetlanda

Fysioterapeut / sjukgymnast

2022-04-19

Terms

Type of employment

Temporary position

Length

1 year or longer

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2022-05-31

Date of publication

2022-04-19

Välkommen till vårdcentralen Aroma i Vetlanda!

Vi söker en engagerad fysioterapeut som gillar att arbeta i team med övriga professioner på vårdcentralen, som kontinuerligt vill utveckla arbetssätt och sin kompetens samt är en empatisk och trygg person. Om du känner igen dig, sök tjänsten hos oss!

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut för ett vikariat då en av våra fysioterapeuter går på föräldraledighet. Du kommer bli en del i vårt team som består av 5 fysioterapeuter. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av primärvård och lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du arbetar strukturerat och har ett flexibelt förhållningssätt utifrån de behov som snabbt kan uppstå på en vårdcentral.

Vi erbjuder dig: 
Hos oss får du möjlighet till ett stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor med hög kompetens i en trivsam och nyrenoverad miljö. Du har goda möjligheter att anpassa dina arbetstider och själv lägga upp ditt arbete. Vårdcentralen Aroma präglas av prestigelöst samarbete mellan alla professioner och korta beslutsvägar. 

Arbetsuppgifter: 
På vårdcentralen Aroma möter du patienter i alla åldrar och livssituationer och med en stor variation av diagnoser. Förutom individuella bedömningar och behandlingar finns möjlighet att leda grupper och hålla i patientutbildningar. Vårdcentralen har ett strukturerat arbetssätt med tidig bedömning av rätt kompetens, där fysioterapeut är primär instans för många besvär i rörelse- och stödjeorganen. Som ett led i primär instans har fysioterapeuterna bland annat möjlighet att skriva röntgenremiss, remittera vidare till slutenvården och ge kortisoninjektioner. 

Anställning och ansökan: 
Tjänsten är ett vikariat med tillsättning och tjänstgöringsgrad enligt överrenskommelse. Vikariatet löper till och med 2023-08-11, med möjlighet till förlängning. Tillsättning sker löpande under ansökningsperioden. Vid eventuella frågor kontakta sektionschef Lina Wistrand på telefon: 010-243 27 73 eller 070-17 29 786.

Om vårdcentralen:
Vårdcentralen Aromas mål är att vara en arbetsplats som främjar en god arbetsmiljö och värnar om ett gott bemötande och tillhandahålla vård med hög kompetens, kvalitet och kontinuitet. Allas delaktighet och inflytande på arbetsplatsen är högt prioriterat. Av största vikt är ett lokalt ledarskap med korta beslutsvägar och lyhördhet för personalens synpunkter och önskemål.
Vårdcentralen Aroma är en privat driven vårdcentral som startades av vårdpersonalen vid vårdvalets införande i Region Jönköping år 2010. Vårdcentralen är sedan årsskiftet 2018/2019 en del av Prima Vård.

Välkommen med din ansökan!
 
Apply for this job
Final application date 2022-05-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har ca 300 000 listade patienter och 2600 anställda fördelade på 75 vårdenheter i 12 regioner. Prima Vård hette, till september 2021, Lideta Hälsovård.