Specialist i allmänmedicin Centrumläkarna

Helsingborg

Specialist i allmänmedicin till Centrumläkarna i Helsingborg

11 dagar kvar

Kontakt

Anne Göransson

Verksamhetschef

042 -151715

Maila mig

Villkor

Anställningsform

Tillsvidare

Varaktighet

Tillsvidare

Arbetstid

Heltid

Lönevillkor

Fast

Ansökan

Sista ansökningsdag

2024-04-30

Publiceringsdatum

2023-09-01

Hej!
Vi söker dig som är allmänspecialist och som vill vara med och utveckla Centrumläkarna i Helsingborg!
Vill du bli en del av ett kompetent team som värdesätter arbetsglädje? Välkommen med din ansökan!
 
Dina arbetsuppgifter:
I rollen som allmänspecialist hos oss består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök och du ges möjlighet att i viss mån utforma ditt arbetsschema. I uppdraget ingår även handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare.
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i det fortlöpande förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten.
 
 
Din profil:
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga och har fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt.
 

Vi erbjuder dig: 
Hos oss möts du av engagerade kollegor med hög teamkänsla. Våra lokaler är ljusa och fräscha och arbetsmiljön härlig. Du tar dig enkelt till mottagningen med allmänna kommunikationer och vi har även möjlighet att erbjuda fri parkering. 
 
Anställning och ansökan:
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Anne Göransson anne.goransson@primavard.se
 
Om vårdcentralen:
Vi är den lilla kliniken med det stora hjärtat. Vårdenheten drivs på uppdrag av Region Skåne. Vi finns  finns i nybyggda lokaler på Mangårdsgatan 55 i Helsingborg. Det finns läkarmottagning, distrikts- och sjuksköterskemottagning, barnavårdscentral, barnmorskemottagning, arbetsterapeut, naprapat, psykolog samt dietist. Vårt mål är att ge god vård genom hela livet och bemöta alla med respekt, omtanke och likvärdighet vilket vi sammanfattar i devisen Den lilla kliniken med det stora hjärtat.
 
 Varmt välkommen till Centrumläkarna Helsingborg

 
Vi ser fram emot din ansökan!
Vänliga hälsningar,
Anne

 
 
Ansök här
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Känner du någon som borde se denna annons? Dela!

Om företaget

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

renew access