Vi expanderar och söker Industrimekaniker till Stockholm

Stockholm

Mekaniker/ svetsare

2022-04-07

Contact details

Tom Teneberg

Platschef Stockholm

070-7465000

E-mail me

Carina Helldén

stf HR-chef

070 233 61 95

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Access to own vehicle

Car

Application

Final application date

2022-09-30

Date of publication

2022-04-07

Jobbar du som mekaniker, svetsare, underhållstekniker? Vill du arbeta i ett företag som tar hand om sina medarbetare och som sätter säkerheten först? Vi finns på många orter och nu växer vi i Stockholm. Vi söker dig som vill utvecklas med oss.
 
Kort om tjänsten
Som Industrimekaniker hos oss arbetar du på plats hos våra kunder med reparationer, underhåll, montage och svetsning. Primära svetsmetoder är pinne och rörtråd. Arbete på hög höjd, mobila arbetsplattformar samt tunga lyft förekommer. Arbetet är omväxlande och utvecklande.
 
Om verksamheten
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi omkring 750 medarbetare i koncernen och vi finns på ett tiotal orter runt om i Sverige.  Våra verksamheter finns inom områdena engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriella projekt, processvatten och värmeväxlarservice. 
 
Mer om tjänsten
Vi söker dig som har erfarenhet av svetsarbeten, reparationer och maskinmontage. Du vet vad som krävs inom mekaniskt underhåll. Du arbetar självständigt och kan skapa bra dialog med kunder och kollegor. Du gillar att jobba i en verksamhet som har högt tempo och en stark laganda.
 
Säkerhet är viktigt hos oss och för att arbeta säkert i de miljöer vi jobbar i krävs att du behärskar svenska språket, i tal och skrift. Du behöver ha vana av mobila arbetsplattformar, truck/travers, heta arbeten och "säkra" tunga lyft. Det krävs också att du har B-körkort.
 
Din profil
Vi söker dig med många års erfarenhet inom området. Vi ser att du är en en drivande ansvarsfull person, du tar egna initiativ. Att du är kundfokuserad och sätter säkerheten först är självklart.

Du kommer till ett företag med öppet arbetsklimat, korta beslutsvägar, stark laganda och som värnar om din och dina kollegors säkerhet, den kommer alltid först. Vi är nyfiken på dig, hoppas du är det på oss!
 
Ansökan
Sök till oss idag! Vi vill att du  ansöker via länken i annonsen, vi tar inte emot e-post eller brevansökningar. Tillsättning av tjänsterna sker löpande.
Apply for this job
Final application date 2022-09-30

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 850 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.